antisandaalit

Lumet ovat käytännössä sulaneet, kaduilta lakaistaan hiekkoja pois. Haikailuni näiden Minimarketin leikeltyjen nyörikenkien perään on kestänyt yli synkän talven. Pianhan nämä olisivat ajankohtaiset, mutta… Mistä hiivatista näitä saa? Eivät tule kuulemma Beamiin eikä Beamhilliin, nyyh.

Ennen Minimarketilta itseltään kysymistä kysyn kuitenkin teiltä, josko olette esimerkiksi intterwebin ihmemaassa moisiin jo törmänneet. Haluaisin nimittäin suuntaa-antavaa tietoa hintatasosta ennen kuin minut motitetaan meilitse, tehdään täysin vastustuskyvyttömäksi ja saatetaan tilaan, jossa ei voi enää sanoa muuta kuin luottokorttinsa numeron ja ”pari kolmekutosia, kiitos”.

(ps. Jos ei ole kenkävinkkejä jaettavaksi, jaa ihmeessä muuta tietouttasi ja osallistu kilpailuun!)

Kommentoi

 1. Moi Inke!
  Mä oon kanssa haikaillut näitä iät ajat siitä asti kun näin näytöskuvat! Soittelin myös samat kaupat läpi mutta törmäsin näihin vasta YokiOnossa ja sieltä omani tilasin. Hintaa kengillä oli 188e, postareiden kanssa 204e.

  Toi näyttäis tällä hetkellä 36-koon listassa mutta sitten kuitenkin saldo näyttää 0? (Sori jos vein vikat, pöh!!)

  Toivottavasti sinne ilmestyy lisää, mutta varmasti voisit saada justiinsa Minimarketilta suoraan oman parisi! Mut siis alle parisataa pitäis olla hintana, ei paha! Tsemppiä metsästykseen!

 2. Awwww, ne on niin ihanat! Ostin viime viikolla, ja sain ne eilen. Tosi ihanat, olen ihan varma että tulen käyttämään niitä tosi paljon. Täältä löytyi googlaamalla: http://www.brandos.fi/minimarket/c1203. Suomalainen kauppa, toimitus oli ilmainen, hinta siellä oli 195e, joten vähän enemmän kuin toi 188e, mutta siihen ei tullut sitä toimitusta päälle.

 3. Hei kiitokset vinkeistä Anna ja Taru! Olipas meikäläiseltä laiskinta googlailua hetkeen – tunnustan, etten tätä postausta aloittaessani edes vaivautunut enää googlaamaan, kun olen hermona pitkin kevättä kenkiä etsiskellyt tuloksetta. Kirves oli siis jo kaivossa, mutta klikkasin aamupalaksi kotiin yhden parin kolmekutosia Aplace.comista! Ai mahtavuutta. Nyt ovat Nykin säästöt sitten lopullisesti kuralla, mutta onpahan hienot kengät mukaanotettavaksi…

 4. Jee! Mahtavaa :)

 5. Mitäpä luulette – taitavat olla aikamoiset rakkomasiinat kaikkine reunoineen? Fedex-toimituksen pitäisi saapua tiistaina, maanantaina minä taidan hakea rakonestopuikon jemmaan :D

 6. Sain oman parini perjantaina. En ole vielä tositilanteessa testannut, mutta kotona tepastellessa on tullut todettua, että nahka on kyllä todella pehmoista :) Eli ei välttämättä niin pahat rakkomasiinat kuin voisi kuvitella? Mutta se nähdään sitten, kun voi ensimmäisen kerran sujauttaa paljaat jalkansa noihin ja suunnata kaduille…

 7. Tuuli, hyvä tietää! Treenataan varmuuden vuoksi kotosalla, vielähän meillä on tovi ensimmäiseen sukattomaan päivään.. Tai no, ainakin mulla – luovun sukkiksistakin yleensä vasta heinäkuussa.. Oman parini pitäisi tulla tänään, can’t wait!

 8. […] ne ovat viimein minun! Ja voi ei, ne ovat ehkä pikkiriikkisen verran liian suuret. Pikkuvarpaani kurkistelevat hieman […]