hämäyshaalari

Omistan vain yhden haalarin, siinä on pitkät hihat ja lyhyet lahkeet. Muita en omista, koska on liian lyhyet jalat, liian lyhyt selkä ja liian vähän pokkaa.

Tähän A Detacherin harmaaseen haalariin jotenkin ihastuin, varmaan siksi että ensivilkaisulla luulin kuvassa olevan vain paljon samansävyisiä, harmaita vaatteita nätisti yhdisteltynä. Nuo jakun reunoja mukailevassa muodossa kulkevat koristenarut ovat nopeasti katsottuna varsin hämäävät… Ehkäpä se olikin juuri tuon haalarin epähaalarimaisuus, joka tässä ihastutti.

Mieluusti käyttäisin moista kesällä, on jotenkin vilpoisan näköinen vaikka tuossa tuota kangasta onkin. Haalarista näyttäisi myös löytyvän kaikki haalareilta vaadittavat ominaisuudet: siinä on vetoketju. Omassani ei ole, nyt tiedän että pitäisi kyllä.

A Detacher Okra Jumpsuit, $725, totokaelo.com

 

Kommentoi

  1. Wow! Hieno haalari! Ja tämä siis ihmiseltä, jolla on vakava haalarifobia :D
    Mutta tuo tuossa kuvassa on poikkeuksellinen valioyksilö. Hinta on vaan vähän kova :/