pikku jalat, pikku jalat

Jipii, ne ovat viimein minun! Ja voi ei, ne ovat ehkä pikkiriikkisen verran liian suuret. Pikkuvarpaani kurkistelevat hieman ulos kengistä silloin kun sukat eivät pidä niitä kurissa. No, varpaan kärki pysyy kenkien kärjen sisällä.. Meillä on toivoa. Pienempiä ei valmisteta, joten toivon on nyt riitettävä.

Yleensä olen kovin järkevä, mitä vaateasioihin tulee – jos joku vaate tai asuste on liian pieni tai suuri, ei istu tai ei tunnu mukavalta päällä, sillä ei ole asiaa kaappiini. Nyt päätin, että nämä saavat jumalauta luvan olla sopivat, varpaista viis. Pienempiä ei valmisteta ja minä jumaloin näitä.. Olkoonkin, että kyseinen kenkäpari on kerännyt ystäväpiirissäni varsin vaihtelevia mielipiteitä.Yllytyshullulle ”mitä ihmettä, Inke” on näköjään lähinnä ostokehotus. Jan kääntyi kenkien puolestapuhujien joukkoon nähtyään ne jalassani. Voi tosin olla, että hän päätyi ratkaisuun kotisovun säilyttämiseksi tajuttuaan eriävien mielipiteiden jäävän paitsioon kenkien kotiuduttua.

Sukkien kanssahan ne ovat aivan loistavat.. Tai loistavan kamalat. Ehkäpä se onkin juuri näiden kenkien rumankauneus, joka minua puhuttelee.

Mitäpä mieltä? Minä rakastan. Ymmärrän, jos ette.

Kommentoi

 1. Ne on ihan hassut! Hyvällä tavalla kuitenkin :)

 2. Voin täräyttää sua täydellä skumppapullolla pikkuvarpaaseen, niin saadaan siihen jalkaan sopivasti lisää kokoa.

  Musta ne on ihanan veikeät! Tosin mulla on kukalliset salihousut, joten en ole paras ihminen arvioimaan.

 3. noihan on tosi symppikset! varsinkin ku just voi noita erilaisia sukkia käyttää! katoin eka nopeasti et olit ostanu samat kengät kolmella eri kuosilla haha

 4. Ei kettu, en edes ollut tajunnut miten loisteliaan näköiset nuo olisivat sukkien kanssa! Mahtavaa! Tosin mahtavuus todennäköisesti rajoittuu pieniin kokoihin, en edes halua kuvitella kuinka pellekengiltä nuo näyttäisivät omissa, koon 40-41 jaloissani…

 5. Hauskat!
  Ja kyllä sinunkin jalkasi kasvaa ja levenee. Mutta ehkä silloin nämä kengät eivät enää ole kiinnostavat?

 6. Mulla on noiden kanssa ihan sama tilanne, eli ovat hippusen liian suuret ja pikkuvarvas hieman kurkkii. Toisaalta tuokin voi olla ihan kysymys siitä oman räpylän muodosta.. Mutta ihan sama, tein täsmälleen saman päätöksen kuin sinä, eli ihan tarpeeksi hyvin niiden on nyt sovittava, piste. Parit nahkapohjalliset pitää kengät mukavan napakasti jaloissa, eikä pikkuvarpaan kurkkiminen ole mikään katastrofi. Kunhan ei nyt sieltä kokonaan ulos tule.

 7. Kun näin kuvat pelistä kengistä aiemmin, ajattelin että nehän on ihan kauheat. Mutta etenkin noiden sukkien kanssa ihan ihanat! Hassut mutta ihanat (:

  Itsekin liian pieni- ja kapeajalkaisena tulee aiina tuskailtua samojen ongelmien kanssa. Pohjalliset on pelastus ja pitäähän ne kengät siistimpänä, etenkin jos niitä käyttää paljaassa jalassa. Toki raskaus auttoi tähän vaivaan kivasti. Tennarit ja ballerinat mahtuvat kyllä edelleen, mutta vaatehuoneessa on tällä hetkellä liikaa korkokenkiä jotka eivät mahdu jalkaan… Pitäisi viedä suutarille venytettäväksi jos voisi pelastaa edes osan, ei raaskisi luopuakaan koska kenkien ostajana olen äärimmäisen valikoiva ja ostan vaan silloin kun joku on oikeasti itselleni täydellinen pari…

 8. NYT TULI KUUMA. HUH KUN ON HIENOT!

 9. Ihan parhaat! Ja tykkään miten kenkien lookia voi vaihdella sukkien perusteella.

  Oletko muuten ehtinyt jo testailla kenkien käyttö-mukavuutta? Itseäni herkkähipiäisenä vähän kammottaa ajatus kannan ja sivun yläreunan välisestä terävästä leikkauksesta liikkumassa paljasta ihoa vasten. Vai onko nahka niin pehmeää ja ihanaa taikka kolo loistavasti sijoiteltu, että ei tunnu missään?

 10. No ohhoh, kylläpäs täältä löytyi samanmielisiä!

  Pee, totta :D Noissa kärjissä on muuten jotain klovnimaista, varsinkin kun itse ylhäältä päin katselee.

  Eeva, kiva ettet kuitenkaan täräyttänyt :) Kiitokset vielä viimeisestä!

  jo, aika hyvin tuo sukan vaihtaminen kyllä muuttaa kenkien lookkia :) Kunnon 3-in-1 -ratkaisu ja mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.. Jahka saan jostain lisää hauskoja ja esittelykelpoisia nilkkasukkia :)

  Kaisa
  , mäkin huomasin tän sukkaoption oikeastaan vasta saatuani kengät – piti kokeilla ja kaskas, nehän toimivat sukkienkin kanssa :D

  mom, mahdollisesti! Mutta voi tosiaan olla, että siinä vaiheessa nämä kengät hieman jo kyllästyttävät.. Tai no, eihän sitä koskaan tiedä!

  Tuuli
  , aika reilu mitoitus näissä on mielestäni. Sulla on nahkapohjalliset näissä siis? Mäkin voisin käydä hakemassa, jos tuntuu että kengät tilkettä kaipaavat. Ovat kyllä niin hauskat että pakko nämä on pitää, vaikka hieman pienemmät saisivatkin olla.

  Anneli, haha – Janille kävi pitkälti samalla tavalla, ei ymmärtänyt kenkiä kuvissa mutta tajusi, kun ne olivat jalassani (tai sitten hän esittää hyvin :D). Pieni jalan kasvu ei mua oikeastaan haittaisi, valtaosa kun mun kengistä on hieman väljiä. Vielä kun saisi pidettyä sen kasvun vain muutamissa milleissä pituus- ja leveyssuuntaan… Mutta viehän pieniksi jääneet suosikkisi suutarille, turha niitä on kaapissakaan seisottaa!

  Sissi, no NIINPÄ! :) Näitähän saa vielä, vink-vink ;)

  Virpi
  , mäkin oon näistä innoissani tällä hetkellä erityisesti sukkien kanssa :D Kenkien käyttömukavuus on vielä testaamatta, pitäisi ensi viikolla käyttää näitä koska haaveilen kenkien mukaanlähdöstä Nykin reissulle vappuna. Ilman Compeedin rakonestopuikkoa en kyllä edes haaveile kenkien käytöstä… Ja viksuinta ois varmasti jättää kengät kokonaan kotosalle. Ehkä mä lähden päivisin liikkeelle turvallisemmilla kengillä, nämä jalassa uskaltautuu syömään tms. kun ei tarvitse kilometritolkulla kävellä.

  Kengät tuntuvat tuolta kannasta melkoisen turvallisilta, mua pelottaa eniten pikkuvarpaan hankautuminen. Varmuuden vuoksi vihin nämä kyllä käyttöön rakonestopuikon turvin, onhan näissä ulkomuotonsa perusteella aika valtava hankauspotentiaali vaikka nämä melkoisen pehmyttä nahkaa ovatkin ja viimeistelyt (sisäsaumat jne.) on tehty jalkoja kunnioittaen :D

 11. Joo, nahkapohjalliset noihin laitoin, ainakin lähes kaikista kenkäkaupoista saa nahkapohjallisia, vieläpä saman värisiä kuin kenkien oma pohja :) Kannattaa tosin ottaa kengät mukaan ja testata pohjallinen kenkään ennen ostamista, sillä ainakin omat 36 pohjalliset on vähän pienet noihin. Ja samaa mieltä, ei noista voi luopua vaikka ovatkin vähän isot! :D

  Mutta miksi, oi miksi hienoimpien kenkien valmistajat eivät juuri koskaan ota huomioon meitä minijalan omistajia? :( Vaadin kokoa 35 KAIKKIIN kenkiin!

 12. Aivan MIELETTÖMÄN ihanat! Mä haluun kans! Haluun!

 13. Tuuli, ihan samaa mieltä! Varsinkin hienoissa herrainkengissä (kuten esim. kauan kuolaamani Hopen Charlie Bootit) se koko 36 on jotain aiiiivan muuta kuin 36.. Lähinnä 37 tai jopa 37,5. Ja kun se ”36” on pienin valmistettava koko, niin mitenkäs pikkujalkainen valitsee yhden koon pienemmät versiot? :( Oh well, 36-jalan omistavana on vielä toivoa, onneksi tämä ei ole yhtään pienempi koska sitten voisi tosiaan olla ongelmia löytää kivoja ja sopivia kenkiä.

  Vimps, kaupasta saa, vink vink ;)

 14. Mistä tiedät että 35 ei valmistettu, solestruckissa näitä myydään pienimpänä kokona us 5?

 15. eemilia!!!!!, no voi juukeli soikoon! Minä vain oletin, ei tullut missään tuolloin tosiaan vastaan tuo koko 35. Hitsiläinen, olisi voinut olla mulle parempi.. Mutta hyvinpä nuo kolmekutosetkin ovat sitten käyneet ja tuskinpa olisin kuitenkaan uskaltanut kolmevitosta tilata ensi yrittämällä, palautuspuuhiksi olisi mennyt ;)

 16. mahtavat kyllä nuo kengät! soppii siulle ku hattu päähän!

 17. eemilia!!!!!, voi kiitos :) Tykkään kyllä kuin hullu puurosta. Kivaa, kun niihin voi taas kohta laittaa myös sukat…