prickly pete

Tukholmasta terveisiä – ja oikein laatukuvan kera! Totinen ilme ei missään nimessä vastaa sisälläni vallitsevaa riemua,  joka johtuu tästä uudesta RRL:n pilkkupaidasta. Tuleeko muuten yllätyksenä, että se(kin) löytyi Welcomesta?

Suurkiitokset kilpailuun jo osallistuneille. Vielä on kuitenkin aikaa jäljellä, vinkkejä kehiin! Melko hyvät ovat mahdollisuudet voittaa viidenkymmenen euron lahjakortti Stupidoon!

Kommentoi

  1. Kyä on hieno!
    t. Helsingin Issues

  2. […] puolikas asukuva koostuu nykyisistä ja tulevista suosikeista. RRL:n kauluspaita oli rakkautta ensisilmäyksellä ja näistä Jenkeistä ostetuista Roganin housuista vaikuttaisi tulevan kesän ehdottomat […]

  3. […] ainakin olen! Pidän omasta pilkkupaidastani naurettavan paljon ja nyt huomasin haaveilevani vielä isoimmista pilkuista. Our Legacylta olisi […]