vahinkolöytö

Joudun syömään sanani. Olen muutamaan otteeseen tainnut täällä blogin puolella etsiskellä hyviä ripsivärejä kokeiltaviksi, mutta olen aina tyrmännyt vinkkinne vesiliukoisista versioista – minun ripsissäni ne eivät vain pidä taivutuksia. Jos maskara ei ole vedenkestävä, ovat ripset sekunti levityksen jälkeen piikkisuorat ja sojottavat kohti maata, aivan kuin ne eivät olisi taivutinta nähneetkään. Vedenkestävistä ripsiväreistä en taasen ole onnistunut löytämään yhtä ylitse muiden, monia ihanjees-versioita kyllä sekä muutaman sellaisen, jotka irtoa ripsistä kirveelläkään. Joku niistä saattoi jopa ottaa ripseni mukaan yrittäessäni saada väriä lähtemään…

Max Factorin Xperience Volumising Mascara onnistui hiippailemaan meikkipussiini Elle Style Awardsista saamani lahjakassin mukana, hyvä niin. Vesiliukoisten ripsivärien vihaajana tuskin olisin tätä kaikki poikkeukset vahvistavaa sääntöä ripsaria mennyt itse ostamaan. Epäluuloisena mutta parantumattoman uteliaana päädyin ripsiväriä testaamaan, lopputulos olikin sitten rakkautta ensisilmäyksellä.

Okei, Xperience latistaa taivuttimien aikaansaamaa kaarta ehkä hieman. Voi toisaalta olla ihan hyväkin – onnistun toisinaan linkkaamaan taivuttimella ripseni 90 asteen kulmaan jonka vedenkestävä ripsiväri sitten uskollisesti jysäyttää paikalleen, lopputulos ei ole järin sievä. Taivutusta ripsiin tämän maskaran jälkeen kuitenkin jää sopivasti. Kumiharja erottelee ripset nätisti, tätä voi laittaa mitä melkoisen monta kerrostakin ilman että lopputulos on yhtä paakkua ja klimppiä. Väri on intensiivinen musta (kosmetiikkakieltä, hihi) ja värin vaikutus on mielestäni jokseenkin ripsiä tuuheuttava.

Valmistaja tituleeraa ripsiväriä moussemaiseksi, saattaapahan se sitä ollakin vaikkei sitä harjaan tarttuneesta väristä huomaa. Ainakaan se ei vetisyydellään ja raskaudellaan latista ripsiä ja niitä taivutuksia joiden suhteen taidan olla hieman pakkomielteinen. Pistettäköön tämä sitten vaikka sen mystisen moussen piikkiin… Lisäksi ripset jäävät miellyttävän pehmeiksi vaikka ripsaria innostuisikin sutimaan useampia kerroksia. Väri pysyy ripsissä päivän erittäin kiitettävästi, mutta lähtee illan tullen pois ihan pelkällä kasvojenpesuaineellanikin.

Olen suuri fani, olen melkoisen varma että ostan tätä vielä tuubin jos toisenkin. Vai että vesiliukoista… Hmph, kaikkea sitä. Saman sarjan meikkivoiteella saa muuten näppärästi kaikki ihohuokoset piiloon, jos moista photoshopattua efektiä sattuu jostain syystä kaipailemaan. Moisiin tottumattomana tuijottelin testipussin käytettyäni itseäni peilistä loppupäivän vuoroin ihastellen pelottavaa täydellisyyttä, vuoroin kauhistellen kadonnutta luonnollisuutta. Suureen juhlaan, ehkäpä…

Max Factor Xperience Volumising Mascara, n. 15-20 €, maxfactor.fi

Kommentoi

  1. Kiitos vinkistä, ties vaikka ostaisin seuraavaksi. Moussemainen kuulostaa ihkulta ;D

  2. Miia, minä ainakin tykkään tästä, olen edelleen tästä aivan innoissani. Heh – olkoonkin että on vain ripsiväri, mutta täyttääpähän toiveeni täydellisesti!

  3. […] ja olin vakuuttunut siitä, ettei vesiliukoisista ole mihinkään. Löysin sitten vahingossa jo yhden loistavan vesiliukoisen ripsivärin, heti perään vahingossa toisen. Melkein kiukuttaisi myöntää olevansa väärässä, ellei […]