dream team

Hah, Inke, syöhän sanasi. Tosiaan, vuosia metsästin täydellistä vedenkestävää ripsiväriä ja olin vakuuttunut siitä, ettei vesiliukoisista ole mihinkään. Löysin sitten vahingossa jo yhden loistavan vesiliukoisen ripsivärin, heti perään vahingossa toisen. Melkein kiukuttaisi myöntää olevansa väärässä, ellei näihin löytöihin olisi niin tyytyväinen!

Kiehl’sin Marvelous Mineral Mascaran innostuin hankkimaan taannoiselta Tukholman reissulta Ruotsin Ellen mascaratestin innoittamana. Hei, jos se sai viisi tähteä, olihan ihme koettava itsekin… Eivätkä tähdet tällä kertaa irronneet turhasta! Kiehl’sin mascaran massa on notkeaa muttei liian märkää tai vaihtoehtoisesti ärsyttävää jänkkiä. Ripsiväri erottelee ripset hienosti eikä sillä saa klimppejä tai paakkuja aikaiseksi vaikka miten yrittäisi. Pysyy ripsissä, lähtee ihan kasvopesun yhteydessä. Mitään va-va-voom -efektiä tällä ei tosin saavuteta, mutta eipä tarvitsekaan. Arkeen riittää mainiosti vain hieman siloiteltu luonnontila!

Ainoa miinus Kiehl’sin ripsarissa? Lähin myyntipaikka on Tukholmassa eikä merkin nettikauppa toimita Suomeen. No, onneksi siellä käy usein ja yksi tuubi taisi maksaa alle 15 euroa, ehkä niitä raaskii ostaa yhden varastoonkin.

Ripsillä menee muutenkin hyvin, sain nimittäin testattavakseni Talikan lämpenevän ripsientaivuttimen. Minulla oli kyllä joskus vuosia sitten sellainen lämpenevä sauvamainen ripsikiharrin, mutta ainoa tapahtunut taipuminen taisi tapahtua siinä välissä kun kumarruin laittamaan sen lopulta roskakoriin. Yhtä tyhjän kanssa! Metallisia ripsientaivuttimia omistan sitten parikin loistavaa: MAC:in ja Shu Uemuran. Hyvinä päivinä niiden kanssa meneekin sitten todella hyvin, huonoina päivinä ripsissäni on tiukka 90 asteen kulma. Toisinaan voimani pääsevät yllättämään minut…

Talikan taivutin toimii siis pienillä paristoilla ja lämpenee noin puolessa minuutissa, ei onneksi polttavan kuumaksi. Taivutin tuntuu käytössä jokseenkin hellävaraisemmalta kuin nuo metalliset yksilöt, muovisessa taivuttimessa eivät kulmat ole niin julmia kuin metallisissa. Lämpö nyt ei ainakaan haittaa taivutusta, en tosin ole testannut taivuttimen käyttöä ilman lämmitystä. Omista luonnontilaisista ripsistäni nyt ei mitään huikeita viuhkoja saa ilman lisukkeita, mutta kyllä tämä hommansa hoitaa varsin kiitettävästi!

Talikan taivutin jää kyllä meikkipussiini ja kaivan sen käyttöön ainakin arkiaamuisin. Toivoakseni tällä ei rusikoi ripsiään väsyneenä yhtä näyttävästi kuin metallisilla… Onko joku muu muuten onnistunut taivuttamaan yläluomensa?

Kiehl’s Marvelous Mineral Mascara, n. 15 €, Kiehl’sin liike Tukholmassa ja taatusti myös paikat netissä, joita minä en tiedä
Talikan lämpenevä ripsientaivutin, n. 30 €. Talikaa myyvät mm. Stockmann, Sokos, Anttila.

Kommentoi

  1. Ainakin mulle ovat sanoneet Stokiksessa että jos soitan myymälään (Östermalm), lähettävät tuotteita postitse Suomeen.

  2. Marsu, täytyypä soitella mikäli välit Tukholman reissujen välillä venähtävät liian pitkiksi :)

  3. […] tuoda Berliinistä vain yhden ripsarin jemmaan. […]