woody

Ainoa asia, joka pidättelee minua klikkaamasta näitä Minimarketin puupohjaisia wedgejä kotiin? Jumalaton, jomottava kipu päkiöissä, joka juontaa juurensa tämän päivän toikkaroimiseen omilla huimilla Minimarketin wedgeilläni. Niin, ja se ainainen rahapula.

Sattuu, sattuu, sattuu… Jalkoihin ja sydämeen. Ehkä se on tuo kengänkärkien kaviomaisuus, joka vetoaa vanhaan heppatyttöön? Miksi ihminen haluaa kengät, joista näkee jo kaukaa ettei niitä ainakaan kävelyyn ole suunniteltu?

Minimarket Wedge Wood, n. 350 €, scoutthestore.com

Kommentoi

  1. Inke mä pommitin meileillä Minimarketia heti kun näin viime kesänä näistä ensimmäiset kuvat, tosin mielessä oli se musta-harmaa-oranssi versio. Mut mustia nilkkureita on kenkähyllyt täynnä, ajattelin joskos seuraavaksi kattois vaikka sandaaleja :) Voin sitten lainata jos sää ostat nämä? Eiks joo. Tai sitten meiän pitäis vaan tehdä se jo aiemmin puhuttu kenkäostosten puolittaminen.

  2. Mut mut, mulla on swedish hasbeensin peruspuukkarit ja niiden puukorko kyllä mukulakivellä murenee aika pikaisesti.. Nää säälittää jo valmiiksi. :o

  3. anna, näissä on jotain… Siis jotain muutakin, kuin holtittomasti liikaa pohjaa ja muuta ihanan järjetöntä :) Krääh, ovatko nämä jo liikaa vai just sopivasti överit? En kyllä edes tiedä, sopivatko nämä enää mun muuhun garderobiin vaiko eivät.. Voi näitä huolia.

    Hyvä, että sanoit koron murenevan mukulakiville, ehkä tuo tieto vähän hillitsee tätä äkillisesti syntynyttä innostusta. Sitä paitsi mä en todellakaan tarvitse enää yksiäkään mustia nilkkureita – mulla on mustat Belvilletkin vielä korkkaamatta, ovat tulossa parin viikon päästä Tukholmasta! Oh well, onneksi aina saa haaveilla.. Ja jos himo yltyy sietämättömäksi, me tilataan nämä yhdessä. Käyttövuoroistakaan tuskin tulee hirveää riitaa – jos noista omista Minimarketin wedgeistäni voin jotain päätellä, ei näitäkään kenkiä voi käyttää kahta päivää putkeen ilman särkylääkkeitä :D

  4. jos yhtään helpottaa, niin voin sanoa, että puupohjaisena noin korkea wedge on mahdoton kävellä. mulla on vastaavissa mitoissa sandaalit ja niillä pysyy pystyssä tasan täysin tasaisessa maastossa, muuten kippaa ja lujaa. jos niiden pohja joustaa edes hiukan, niin sitten eri juttu…

    tämä siis kommenttina ihmiseltä, joka on elänyt reilun 10cm:n koroissa viimeiset 15 vuotta.

  5. stellagee, voi kiitos. Vahvistettu tieto kenkien käyttömukavuudesta hillitsee haluja huomattavasti.. Mutta mikä on tämä jännittävä luopumisen haikeuden tunne? :D Ok, jos sä et pysty kävelemään noilla, mulla ei ole mitään jakoa.

  6. […] nähtyäni minua alkoivat – isojen villapaitojen lisäksi – jälleen piinaamaan nuo herkulliset Minimarketin puupohjawedget. Sain ne jo hetkeksi unohdettua kun ymmärsin, ettei niillä oikeasti voi kävellä.. Mutta […]