viileämpiin päiviin

Voi luoja, tiedän niin mistä inspiraationi ammennan seuraavan kerran kun sään jumalat tekevät julmia kepposia kesänviettäjille. Ok, en ehkä ole hattuihmisiä… Eli todennäköisesti inkeversio asusta on kuitenkin hatuton, olkoonkin että tuo fedora on tässä ehkä olikin kuvan napanneen Hanneli Mustaparran mielestä se pointti. Tarkemmin ajatellen, elin asun hatuttomassa versiossa pitkälti koko kevään – harmaa Wham-neule, sukkikset, tuo veska ja omat Minimarketin wedgeni. Hahaa, ja alkukeväästä kun kaipasin vain jotain ei-villaista ja kevyempää kenkää…

Mutta juu, kuvan nähtyäni minua alkoivat – isojen villapaitojen lisäksi – jälleen piinaamaan nuo herkulliset Minimarketin puupohjawedget. Sain ne jo hetkeksi unohdettua kun ymmärsin, ettei niillä oikeasti voi kävellä.. Mutta hyvinpäs on tuokin likka kotoaan ulos päässyt. Vai istuuko hän sen takia, ettei kengillä yksinkertaisesti pysy pystyssä?

(kuva Hanneli Mustaparta)

Kommentoi

  1. voi ei, ja ruotsin matka edessä ja noi wedget mielessä… lopun voi melkein jo arvata. saa nähä pysyykö pää kylmänä kohtaamisessa…