Kommentoi

 1. noni, mullahan oli noi jo coletten ostoskorissa ja olin täysin tilaamassa niitä. sitten muistin, että niiden pehmeä muoto on hiukan liian sämpyläinen makuuni, joten jätin ne kuitenkin ostamatta. mun sisäinen lapseni lämpeää ihan kybällä.

 2. Joo, nuo aiemmat haalarit jätti kylmäks, mutta nämä popot kyllä lämmittää! En ehkä ihan noissa väreissö hankkisi, mutta siivet ovat ultra-cool :D

 3. Kyllä sillä oli! Ite en ollutkaan paikan päällä mutta työkaveri fiilisteli seuraavana päivänä sitä takkia ja oli helppo nopeen kuvauksen jälkeen kertoa et mikä se semmonen takki on.. Netistä oli loppuunmyyty rotsit, housut ei. Ne on ehkä vielä hienommat.. EI!
  Vaikka kyllä ne mun työpäivää varmasti piristäis, jonkun toisen päällä.

 4. Siis onhan nää coolit!

  ei sovi lakimies tyyllin, mutta luovemmalla ihmisille kyllä!

 5. stellagee, ehkäpä nuo vielä sisäiseen lapseeni vetoavat, mutta kuvittelepa nämä kengät mun jalassa. Eivät välttämättä olisi linjassa muun pukeutumisen kanssa :D Onneksi omassa blogissaan saa olla ihan niin ahdasmielinen kuin haluaa ja tarkastella asioita välillä vain omasta näkökulmastaan :)

  Virpi, toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä :)

  anna, juuri näin. Ja tiikeritakki.. En edes aloita!

  dido, voisiko lakimieskin kenties myös olla luova? ;)

 6. jan, heheheee, voisivat olla aika repäsevä yksityiskohta: katse siirtyy vähitellen alas…. bojojoingggg, whaaat? blogi on ihana oma kupla, eikö olekin!

  virpille tiedoksi, että noita lenkkareita on valkoisia ja mustia, saanut ainakin hki10:stä, mutta varmaan vain miesten kokoisina. netistä voi löytää pienempiäkin. niiden muodon lisäksi mua hieman jurppii se, että siivet ovat irtonaiset – joten liian easy way out, jos alkaa kaduttaa.