etsi kuvasta 2 virhettä

No nyt ollaan kyllä jo niillä rajoilla – kehtaako tällaisesta pikkujutusta oikeastaan edes postata? Äh, pakko jakaa tämä teidän kanssanne. Sekä vakuutella edelleen, että en vieläkään pode kovin sietämätöntä Pistol Short -kuumetta. En ehkä usko tuota enää itsekään.

Bongasin ylläolevassa kuvassa oikealla olevat Acnen Pistol Short -kengät mytheresa.comin uutuuksien joukosta. Vasemmanpuoleinen popo taas on vanha tuttu Acnen nettikaupasta, nimeltään ja näköjään malliltaankin sama kenkä kuin tuo oikeanpuoleinen.

Vaikutan ehkä hieman hysteeriseltä, mutta huomaako joku muu nuo kaksi kultaniittiä oikeanpuoleisissa Pistol-kengissä? Mitä ne ovat? Miksi ne ovat? Miksi kaksi kultaniittiä vaivaa minua näin paljon? Onko teillä jakaa salaliittoteorioita niittien alkuperästä?

Kommentoi

 1. Minen tiedä kultaniiteistä mitään, mutta musta on MAHTAVAA että teiän blogissa on kategoria nimeltä WTF!!!

 2. No johan nyt! Mitä ne todellakin ovat?! Ja miksi?! Puhelu Hannu Karpolle ja sassiin!

 3. Hmm.. Minusta näyttäisi pahasti siltä, että kyseessä on tuotekehittely-yritys. Siis pitänevät vetoketkuja paikallaan, ylhäällä. Mutta edelleen, miksi se ei pysyisi ilman? Ja jos syy on tämä, kai tuon niittihärpäkkeen saisi auki. Jos se onkin nepparisysteemi..

 4. Pistol Shortien omistajana TIEDÄN MIKSI! :D Koska vetoketjut aukeavat kävellessä typerät pari senttiä. Varmimmin silloin, kun pistää farkkujen lahkeet niihin sisään. Ruotsalaisissa blogeissa tästä oli joskus aiemmin jo juttua, sama on nyt koettu ihan omissa jaloissa…

 5. Stella, WTF-kategoria on osoittautunut yllättävän tarpeelliseksi. Suosittelen sullekin! :D

  murphy, soitin. Ei ratkaisua, mutta sain kahvipaketin :/

  Smilla ja Aurora, juuri tässä pääsemme salaliittovaiheeseen! Asialle vihkiytyneenä satun tietämään, että kengät vedettiin syksyllä pois markkinoilta siksi, kun vetskari aukeili. Vian oli kuulemma pitänyt korjautua kenkien tullessa uudelleen myyntiin… Mutta Auroran mukaan vika on olemassa edelleen. Argh!

  Acnen sivuilla: ”Note: The zipper locks in its upper position by pulling the slider all the way up to the top of the zipper.”

  Onkohan kaikkiin jäljellä oleviin kenkiin niitattu tuollainen stoppaajaklipsi? :D Näätää. Sherlock jatkaa…

 6. Hö, vain kahvipakettiko, ennen vanhaan Karpo sentään jakoi poronpaisteja ja ensiapupakkauksia..

  No mutta, otetaanpas nyt vakavasti. Olen nimittäin itsekin ”pyssynaisia”, eli Pistolit nököttävät tuolla eteisessä kiltisti odottamassa neitsyyden menetystä. Olin jo huokaissut helpotuksesta, että nämä vetoketjuhässäkät olisivat taakse jäänyttä. En kyllä ala mitään jos mullakin aukeilee!! Eteinen-olohuone-keittokomero-akselilla ovat toistaiseksi pysyneet ylhäällä, ans kattoo miten suu pannaan kunhan joutuvat ensimmäistä kertaa maistamaan asvalttia…

 7. Ai jaa, mutta mun kengissä ei ole tuota lukitusta. En o n n e k s i silti ole huomannut että vetskari aukeaisi. Toivottavasti se ei löysty käytössä. On meinaan vähän ongelmia vetskarien kanssa, mun reilun puoli vuotta vanhan Pradan lompakon vetoketju takkuili alusta saakka ja nyt se on hajonnut lopullisesti, argh. Eikä ole tullut mitään reagointia mun meileihin.
  Sori että puran täällä kiukkua, mutta just kirjoitin sinne taas palautetta :)

 8. Mutta tuon nepparihässäkän kanssa kengät eivät näytä yhtä hyviltä. Onhan monissa muissakin nillkamittaisissa kengissä vetoketjut, eivätkä ne mihinkään aukea. En tiedä onko kyse tietynlaisesta vetoketjusta vai mistä, mutta minä en lämpeä tuolle neppariviritykselle. Pahus, harmittaa hieman, että menivät soheltamaan täydellisen yksinkertaista ja kaunista kenkää.

 9. Mun kengät ovat jo mallistoa s/s 10 eli kakkospainosta, mutta silti tuo aukeaminen on ongelma, vaikka kuinka yritän huolehtia niiden vetämisestä kokonaan kiinni ylös asti. Eipä silti, tuo kiinnike kyllä mielestäni pilaisi kenkien ulkonäköä ja melko paljon vieläpä :P

 10. MIelestäni tuon hintaisissa kengissä ei saisi olla itsestään aukeavat vetoketjut. Ei oikein vakuuta laatu, vaikka ulkonäöstä tuleekin täysi kymppi.

 11. murphy, Karpon mielestä tämä asia ei ollut vielä ihan poronpaistin väärti ;) Toivotaan, että kengät pysyvät kiinni ja jalassa. Outo homma, jos vetskarit pahasti aukeilevat.. Eivät nuo kuitenkaan mitkään maailman ensimmäiset sivuvetskarilliset kengät taida olla. Höh ja pöh. Ulkonäkö kengissä on kieltämättä kohdillaan!

  Malia
  , pidän peukkuja, että vetskarin kanssa ei tule suurempia ongelmia! Hiton kenkku tuo lompakon vetskarihuoli. Kukkaro kun pitäisi saada auki nopeasti – mun kukkaro on aivan liian pieni ja joskus jää kuitti vetskarin väliin.. Äh kun sitä yrittää paniikissa repiä auki ruokakaupan kassalla, kun jono takana hengittää niskaan :D

  Murkinamasu, samaa mieltä – jännä, miten kahdella pienellä niitillä voi olla noin iso merkitys. Ehdottomasti ilman ekstraniittejä!!

  Aurora, en tiedä kauanko se ”eka versio” ehti edes olemaan myynnissä… Mutta ihan ihme homma että toinenkin painos vielä aukeilee. Mut joo, ole tyytyväinen että poposi ovat niititöntä mallia… En tosin tiedä, olisitkohan niitillisiä versioita ylipäätään hankkinut. Pilaavat puhtaan, simppelin ja kaikkeen yhdistettävän linjan!

  Kulgari
  , oon kyllä vähän häkeltynyt – mulla on Acnelta ”Joli”-kengät, joissa on vetskari takana. Sen kanssa ei ole ollut ei niin minkäänlaisia ongelmia, toimii kuin unelma, aukeaa tarvittaessa ja pysyy kiinni kävellessä. Nahka on priimaa ja työn jälki moitteetonta. Uskon että kengistäni on iloa vuosiksi. Toivottavasti Pistoleiden vetskariongelma on ohimenevä hairahdus.