nyt targana

Arvatkaapas, miten yhdistyvät ranskalainen A.P.C., jenkkilähtöinen Carhartt ja Pohjanmaalta ponnistava Targa-venemerkki? No, mutta tämähän on päivänselvää:

Targa-veneen piirrokset

Kun A.P.C.:n Jean Touitou veneilee, tekee hän sen tietysti Targalla – jollain kolmesta omistamastaan. Lieköhän on Jean sattunut piirtämään A.P.C.:n ja Carharttin mennäsyksyistä yhteistyömallistoa merellä, kun paidan niskaan ja kellotaulun taakse tallentuivat Targa-veneen viivapiirrokset?

Mahtoipa kyseessä olla sitten veneilyn lomassa saatu hetkellinen päähänpisto taikka merelle kaipaavan mielen tarkkaan harkittu teko, varmaa on se, että monsieur Touitou on läpeensä Targa-mies. Oma paatti sai nimittäin toimia myös kuvauspaikkana A.P.C.:n kesämallistolle vuonna 2011. Enkä edes aloita seiloriviboista merkin mallistoissa

Jaa, että mistäkö minä tämän kaiken tiedän? No, Jean kertoi pursiseuralla... Ei vais, maailma vain todisti pienuutensa jälleen kerran: nappasin A.P.C. + Carhartt -mallistosta hankkimastani t-paidasta kuvan Instagramiin, josta sen bongasi Targan parissa työskentelevä kaverini ja kertoi tarinan printin takaa. Että totta se Jean puhui, kun kertoi mallistoon päätyneen vihjeitä itselleen tärkeistä jutuista…

Kommentoi