joliella juhlameikissä + arvonta + alekoodi

IMG_0888

Täytyy sanoa, etten ehkä itse olisi uskaltautunut näin tummaa meikkiä tekemään, ainakaan tositarkoituksella juuri ennen juhliin lähtöä. Luulin, että a) en osaisi ja b) ettei se kuitenkaan sopisi. Mutta kuulkaas, voi olla että joskus vielä uskallankin! Ja tämähän oli itse asiassa varsin jees, joten turhaan jännäsin.

Ehkäpä kunnolla tumma silmämeikki olisikin se kaipaamani tekijä, joka nostaisi olemuksen Tärkeän Juhlan™  vaatimalle tasolle. Se sellainen juhlavuus tuntuu nimittäin olevan toisinaan hivenen hankalasti saavutettavissa, kun on päättänyt ettei vaatekaapista löydy erikseen juhla- ja arkivaatteita, vaan kaikki rytkyt on tarkoitettu ensisijaisesti käytettäväksi.

Tämän tummanpuhuvan meikin minulle loihti Jolien Katja, luonnonkosmetiikkatuottein tottakai. Yritin kovasti painaa mieleen Katjan meikatessaan selostamia vaiheita ja vinkkejä jotta voisin jakaa ne eteenpäin, mutta eipä kuulkaas hätää, nyt emme onneksi olekaan minun surkean muistini varassa. Taidokas pensselinheiluttaja nimittäin paljasti salaisuutensa ja listasi tämän meikin vaatimat vaiheet tarkkoine ohjeistuksineen Jolien blogin puolelle. Eiku treenaamaan!

Ammattilainen työssään. Katja <3

Minua vähän pelotti, että meikkituokiokutsuni yhteydessä mainittu ”tumma silmämeikki” tarkoittaisi automaattisesti sellaista markettimeikkimerkkien lehtimainoksissa nähtävää kymmenellä eri helmiäisharmaalla tehtyä, ylipitkillä tekoripsillä kruunattua Hollywood-unelmaa, mutta olisihan minun pitänyt arvata, että Katjan näkemys tummista silmistä olisi tietysti paljon freesimpi ja modernimpi. Pikimustaa sekä aavistus vaaleaa sisäkulmaan – johan toimii, eikä lopputulos ole yhtään mallia missikisat.

Silmämeikin tummempi osa on Zuiin sävyä Black Diamond, sisänurkan vaalea puolestaan saman sarjan Vanilla Frost. Lisäksi silmistä löytyy Terre D’Ocin mustaa, loistavasti levittyvää meikkikynää sekä saman merkin ripsiväriä.

Juuh elikkäs näin.

Pohjustuksen Katja teki vanhalla tutulla Terre D’Ocin BB-voiteella, jonka alle levitettiin Patykan kuivalle iholle suunnattua kosteusvoidetta. Yritän tässä postauksessa pitäytyä meikkipuolella, mutta sen vaan sanon, että tuo voide on muiden testaamieni Patyka-tuotteiden tapaan täysi napakymppi ja olen siihen niin syvästi rakastunut kuin voiteeseen vain voi olla.. Ehkä enemmänkin.

Silmänalusia ja muita lommoja tasoiteltiin Couleur Caramelin peitevoiteella ja pohja kiinnitettiin saman merkin silkkipuuterilla. Kyseinen puuteri on ollut nyt muutaman viikon testikäytössä ja taitaa muuten olla ensimmäinen irtopuuteri, jossa huomaan jotain suurempaa eroa muihin testaamiini. Ensin harmitti, ettei tämän pahvista purnukkaa oikein uskalla kannella käsilaukussaan, mutta sitten tajusin, ettei moiseen olisi mitään syytä – aamulla levitelty puuteri hoitaa hommansa oikein nätisti normaalin työpäivän loppuun asti. Melkoista!

Tummien silmien vastapainoksi poskipunaksi valikoitiin Zuiin heleänvaalea Mango-sävy, joka on vaalealle iholle tai talveksi kalpeneville kerrassaan nappivalinta. Sen päälle Katja tupsautti vielä aavistuksen kesälemppariani, saman sarjan tummempaa Peach-punaa.

Huulille laitettiin kevyellä kädellä Zuiin vaaleaa huulipunaa sävyssä Sheer Peach – ei räväköitä sävyjä tällä kertaa, että saavat silmät olla keskenään pääosassa. Kynsien lakkaus jäi seuraavalle päivälle, kun niin meikkitiimillä, meikkipäällä kuin valokuvaajallakin alkoivat suut napsaa ja tuli äkillinen kiirus maistelemaan Liberty or Deathin inkiväärimartineja. Täydellinen kynsilakka tähänkin settiin olisi ollut Kure Bazaarin vaaleanbeige Corso 22, joka toimii muuten oikeastaan ihan joka lähtöön.

Ei kuitenkaan mitenkään ylidramaattinen look, eihän?

Hyvä oli muuten näillä meikeillä pysyvyys: vaikkemme nyt iltaa pisimmän mahdollisen kaavan mukaan meikin jälkeen jatkaneetkaan, uskoisin että meikkien puolesta näin olisin kuitenkin voinut tehdä. Tämän lookin testaan uusiksi, vaikkapa uhkaavasti lähestyvänä pikkujoulukautena! Sain Joliesta mukaani meikkiin käytettyjä tuotteita ja huomasin heti seuraavana aamuna, että jos tummanpuhuvan silmämeikin jättää pois, loihtii samoilla purkeilla mitä täydellisimmän arkinudemeikin. Kätsää – lisää vain luomiväri jne…

Mutta kuules, voi olla että samaa lookia tai sitten jotain aivan muuta olet kohta testaamassa sinäkin:

Nyt arvotaan nimittäin yhdelle onnekkaalle voittajalle meikkisessio Joliessa! Siellä kasvoillesi suditaan laadukkain luonnonkosmetiikkatuottein, yhdessä sovittavana ajankohtana haluamasi meikki, joko arkeen taikka juhlaan.

Kisaan osallistut vastaamalla tähän kiperään kysymykseen:

Millaisen meikin haluaisit, mikäli onnetar valitsee meikkituoliin juuri sinut?

Vääriä vastauksia ei ole, mutta jonkinlainen vastaus kysymykseen tulisi kuitenkin tämän postauksen kommenttikenttään jätetystä viestistä löytyä. Jätäthän kommentoidessasi sille varattuun kenttään myöskin toimivan sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoitamme onnettaren suosiessa. Osoitteet eivät näy muille eikä niitä myöskään käytetä muihin tarkoituksiin saatika luovuteta edelleen.

Kilpailu on käynnissä välittömästi ja päättyy sunnuntaina 27.10.2013 kello 23.59.

Eikä tässä vielä kaikki: mikäli tekisi mieli napata esimerkiksi jokin meikkiin käytetyistä tuotteista omaan pussukkaan tai täydentää kosmetiikkavarantoja muilta osin, kannattaa toimia N-Y-T!

10 % alennukseen oikeuttava alekoodi ”issues” toimii Jolie.fi:n verkkokaupassa tämän viikon sunnuntaihin 13.10.2013 klo 23:59 saakka.

Onnea arvontaan ja mitä mainioimpia shoppailuhetkiä!

Päivitys 23.10.2013: Voittajaksi arpa valitsi Jolie-retkestä haaveilleen Ninan Tampereelta, onnittelut!
Olen voittajaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Lämmin kiitos kaikille osallistujille.

***

Meikkituokiot, kisat ja alekoodit toteutettu yhteistyössä Jolien kanssa. Kiitokset! Mainitsen myös vielä varuiksi saaneeni puodista mukaani meikkiin käytettyjä ja tekstissä mainittavia luonnonkosmetikkatuotteita, jotka ovat vakuuttaneet minut suosittelemaan niitä toimivuudellaan eivätkä ilmaisuudellaan.

Kommentoi

 1. No on kyllä supernätti tuo meikki!
  Minä haluisin tietää lisää ja kokeilla niitä 66’30 tuotteita.

 2. Haluasin ehdottomasti kokeilla myös tuollaista tummaa silmämeikkiä. Ehkä oppisin samalla itsekin sellaisen vihdoin tekemään.

  LiisaM

 3. Haluaisin ehdottomasti sellaisen meikin, joka keskittyy huulten sijasta silmiin. Olen aivan surkea tekemään mitään silmämeikkiä (paitsi kissarajaukset), joten olisi mahtavaa oppia loihtimaan jonkinlainen silmämeikki luomiväreillä!

 4. ois aivan huippua oppia tekemään juurikin joku freesi silmämeikki iltaan. tuppaan näyttämään aina aika epäsiistiltä sekä päivä- että iltamenoissa, koska meikkaushommat ei ole ihan hanskassa. jees, voi kun nyt osuis kohdalle!

 5. Tämä arvonta olisi ihana voittaa! Haluaisin jonkun hiukan fiinimmän arkimeikin – oma normipäivän naama kun sisältää lähinnä meikkipohjan, kulmavärin ja ripsivärin…

 6. Silmämeikki se kiehtoo minuakin. En itse koe luontevaksi edes luomivärin laittoa ja usein juhliin tuleekin laitettua suht arkinen meikki vaatimattomilla rajauksilla. Siispä loppusyksyn karkeloihin olisi kiva saada jotain uutta ilmettä!

 7. Haluaisin juhlameikin! Koska meikkaan aina samoin.

 8. Noh. Tämä ois tämmönen taaperon kotiäidin unelma: Tahtoisin semmosen meikin, jonka tekemiseen menis max 10 minuuttia, joka freesais tummat silmänaluset ja harmaan ihon ja joka pysyis pitkään nättinä ilosesti rasvottuvalla iholla. Ihan vaikka neuvotki tämmösen meikin tekemiseen ynnä lista käytetyistä tuotteista olis pop, ihan vaan vinkkinä Jolien blogin suuntaan :).

 9. Olen kerran jo ollutkin Katjan meikkituolissa, ja oli kyllä niin opettavainen kokemus että toinen ei tekisi pahaa! Viimeksi Katja loihti ihanan, kirkkaanpunaisiin huuliin keskittyvän meikin, ja oli puhetta että jos joskus pääsen uudestaan niin sitten keskityttäisiin tummemman silmämeikin tekoon. Ehkä joku samantapainen kuin sulla noissa kuvissa on, hyvältä näyttää! Ai että oliskin mukava päästä vähän hemmoteltavaksi :)

 10. Olisi ihanaa päästä ammattilaisen meikkituoliin ja saada nassu oikeasti kivannäköiseksi. Vanhojen tansseja tuli lukioaikana käytyä meikattavana ja lopputulos oli ihan hirveä. jouduin itse kotona paikkailemaan naamaani, jotta en olisi näyttänyt aivan vahanukelta… Jos voittaisin, haluaisin tuollaisen samanlaisen mustalla/harmaalla tehdyn silmämeikin (se on ihana ja sopii sinulle Inke tosi hyvin!), itse aina jänistän viime tipassa peilin ääressä ja päädyn laittamaan vain rajaukset tai tekemään meikin armollisemmilla ruskean sävyillä. Toinen ihana vaihtoehto olisi Hollywood-tyylinen meikki punaisilla huulilla ja ripauksella glamouria. Huuleni ovat varsin täyteläiset ja olisi kiva nähdä, mitä ammattimeikkaaja saa niistä aikaiseksi. Haluaisin myös oppia muotoilemaan kasvojani varjostuksilla, mutta en tiedä millä välineillä sellainen onnistuisi parhaiten.

 11. Toivoisin saavani opastuksen hyvin luonnolliseen, omia piirteitäni korostavaan arkimeikkiin, etenkin hyvään pohjaan: silmänalusten ja pikkuvirheiden peittämiseen ja kuulaaseen ihoon. Olisinpa innoissani, jos pääsisin Jolieen, naiset ovat vakuuttaneet asiantuntemuksellaan ja tyylitajullaan niin, että antaisin mieluusti kasvoni, sieluni ja pankkikorttini heidän käyttöönsä!

 12. Tummahko arkimeikki opastettuna noviisimeikkaajalle olisi tarpeen, passin uusiminen/kuvaussessio myös ohjelmassa ensi kuussa.

 13. Haluaisin ajattoman klassisen meikin, hehkuvan ihon>itse en osaa, syvänmustatr ripset, klassisen punaiset huulet ja suht nudet luomet, sävyillä jotka toisivat silmäni esille.

 14. Vapaa-aikana tykkään olla meikittä mutta työtilanteissa joudun toki ehostamaan itseni. Haluaisin siis oppia tekemään luonnonlapsen meikin, jossa näytän huolitellulta.

 15. Haluaisin huuliin keskittyvän arkimeikin. Haluaisin käyttää päivämeikissäni useammin huulipunaa, mutta tuntuu etten osaa.

 16. Haluisin perusiltameikin, mutta sen asiantuntijan näkökulmalla höystettynä. Omiin kasvoihin on niin soputunut ja menee usein peittelyksi eikä osaa korostaa niitä hyviä puolia!

 17. Haluaisin kanssa kokeilla tuollaista tummaa silmämeikkiä, sillä en osaa oikein itselleni sellaista tehdä.

 18. Ehdottomasti päivämeikki, jossa olisi neuvoja hyvän luomun meikkipohjan tekemiseen. Lisäksi voisi olla jokin pieni tvisti meikissä :)

 19. Haluaisin tässä vaiheessa elämää (keski-ikä) oppia vihdoin käyttämään huulipunaa! Ja ennenkaikkea löytämään oikean värisen punan. Lisäksi sopivan kevyt, mutta tarpeeksi peittävä värivoide maksaläikkien peittämiseen.

 20. Minä haluaisin kokeilla juuri smokey eyes -tyyppistä meikkiä, koska itse tuhertamana se näyttää jotenkin aina sottaiselta. Haluaisin tietää, mikä tumma sävy silmilleni sopii parhaiten – musta, harmaa, ruskea, violetti vai joku muu.

 21. Hei! Oih Jolie! Jos pääsisin meikattavaksi, toivoisin vinkkejä juurikin silmien meikkaamiseen. Minulle on suotu todella raskaat silmäluomet, joita en ole edes uskaltanut kokeilla värittää. Tarvitsisin siis kipeästi ammattiapua silmämeikin tekoon ja myös aikuisiänakneihon luonnolliseen peittämiseen.

 22. Olisipa mahtavaa, jos pääsisin meikattavaksi ja oppisin omiin kasvoihin sopivan vähän sähäkämmän meikin arkeen taikka juhlaan. Kumpi vain on tervetullutta piristystä :). Omat meikkaustaidot eivät yksinkertaisesti riitä, silmämeikistä tuppaa usein tulemaan suttuisen näköinen, enkä oikein tunnista, mitkä ovat ne omien kasvojen hyvät piirteet ja miten niitä korostaisi kivasti.

 23. Haluaisin oppia sellaisen treffimeikin, joka veisi mieheltä jalat alta tämän muuten niin arkisen kotiäitilookin lomassa ;)

 24. Jotain kaunista, raikasta, herkkää. Ja kuitenkin sellaista, että kaikki huomaavat sinut, kun saavut paikalle ;)

 25. Haluaisin vinkkejä meikkiin, jossa hehkuva,luonnollinen iho olisi se tärkein. Eli täydellinen meikkipohja. Ei kovin voimakkaita silmiä eikä huulia, mutta hiukan korostuksia ja varjostuksia. Kaunis poskipuna.

 26. Meikkaan aina tasan samalla tavalla ja olisi kiva saada ammattilaisen näkökulma omiin rutiineihini. Smokey eyesia olen lukuisat kerrat yrittänyt ja päätynyt aina näyttämään surulliselta pandalta tai vihaiselta narkkarilta. Katjalla on ihastuttava tyyli ja hänen sudittavanaan varmasti oppisi paljon!

 27. Haluaisin oppia meikkaamaan silmäni…. Mulla on pienet/raskaat luomet eli liikkuva luomi ei jää ollenkaan näkyviin, mikä hiukan hankaloittaa meikkaamista. Silmäni ovat ”se” juttu kasvoissani, hiukan erikoiset ja vinot, ja haluaisin oppia korostamaan niitä kauniilla kissamaisilla rajauksilla, mutta itsekseen en ole keksinyt miten se tapahtuu :) Oon itseasiassa jo pitempään haaveillu, että menisin Katjan meikattavaksi, ja varmaan se haave täytyy toteuttaa vaikkei nyt onni suosisikaan arvonnassa!

 28. Jotain värikästä ja räväkkää ainaisen mustan, ruskean ja harmaan tilalle! Ja huulipunaa, sen käyttö kun ei vaan suju vaan aina on epäluonnollinen fiilis.

 29. haluaisin oppia tekemään siistin pysyvän meikkipohjan sekä nätin silmämeikin joka ei olisi liian tumma, mutta joka kuitenkin huomataan :) hieman vaihtelua tylsiin melko pelkistettyihin meikkirutiineihini.

  Todella kauniit meikit Katja kyllä taikonut sinulle!

 30. Kaunistava meikki, eli sellainen meikki joka tuo esiin kasvonpiirteideni parhaat puolet. Eli oikea oppinen varjostus ja korostus painopisteenä. Juhlatilausuuksia varten.

 31. Tuollainen siveellisen dramaattinen iltasilmämeikki minullekin! Yritän uskotella itselleni osaavani tehdä ehostuksen sekä päivä- että iltatyylillä, mutta kykenen irroittelemaan iltameikin kanssa sen verran että oikein villiksi heittäytyessäni lisään (hyvin neutraaliin ja yksinkertaiseen) päivämeikkiin noin puoli astetta beigestä vaalean ruskeaan olevan luomivärin. Tuntuu saavutukselta muttei näy peilikuvasta. Tarvitsen neuvoa ja rohkaisua yhteistyöhön mustan luomivärin kanssa.

 32. Haluaisin sellaisen meikin, joka pysyisi mukana päivänä, jona paras ystäväni menee naimisiin ja seison kaason roolissa hänen rinnallaan. Pari onnenkyyneltä tulee ehkä vuodatettua ja aamutunneille asti on tarkoitus tanssia.
  On mekko, kengät ja kampaaja, kestävä, kaunis meikki puuttuu.

 33. Minä tarvitsisin vinkkejä juhlameikkiin – meikkaan aina samalla tavalla enkä osaa tehdä tummia silmiä, vaikka tahtoisin. Jotenkin näyttää aina ihan suttuiselta, joten olen jättänyt tummat luomivärit kokonaan pois. Joku samankaltainen kokeilu kuin tuo sinun meikkisi kiinnostaisi!

 34. Ehdottomasti tummat silmät! Olisi mahtavaa saada kokeilla luonnonkosmetiikan meikkejä, ne kun eivät ole minulle tuttuja vielä…ihonhoito kylläkin.

 35. Ihonhoidosta olen ekokosmetiikan avulla löytänyt aivan ihana uuden tavan käyttää aikaa itseni hemmotteluun. Meikkaaminen toistaiseksi on kuitenkin päivittäinen, samaan kaavaan urautunut rutiini johon kaipaisin kipeästi kipinää. Jolien vakkariasiakkaana Katjan tuoliin istahtaminen olisi todellista arjen luksusta! Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

 36. Olen meikkaajana hyvin mukavuudenhaluinen. Meikkini onkin oikeastaan lähes sama oli kyse sitten arjesta tai juhlasta, ehkä huulipunan väri hieman vaihtelee. Toivoisinkin vinkkejä juurikin juhlameikkiin, tummiin silmiin ja pysyvään meikkipohjaan. Tämä arvonta olisi mukava voittaa :)

 37. Oi, aivan ihana. Itsekin olen kerran käynyt tumman silmämeikin opastuksessa enkä hyvistä yrityksistä (no myönnän, niitä on ollut ehkä kaksi) huolimatta ole sitä sen jälkeen kotona onnistunut toistamaan. Toisaalta ei ole oikein ollut tarvettakaan… Mikäli arpaonni suosii, haluaisinkin tällä kertaa kokeilla sellaista juhlavaa, mutta tosi nudea ja luonnollista meikkiä. Ehkä sen sitten opettelisi oikeasti itsekin tekemään.

 38. Olisi hienoa oppia loihtimaan näyttävä iltameikki. Näillä taidoilla ei uskalla lähteä edes kokeilemaan mitään arkimeikistä poikkeavaa.

 39. Ihan mikä tahansa silmämeikki kävis, kun en ite osaa tehä semmosta ollenkaan :-).

 40. Hui kauheaa, minähän sudin juhliin just sellaisen helmiäisharmaamarkettimeikin. Jotain modernimpaa olisi siis syytä oppia.

 41. Arkimeikki just mulle olisi toiveeni täyttymys!

 42. Haluaisin juhlameikin :)

 43. Tumma silmämeikki juhliin on se mitä minä kaipaisin.

 44. Voi,juuri piipahdin Joliessa ja aloin haaveilla Katjan tuoliin istahtamisesta joulukuussa juhlistaakseni mammaloman alkamista ja omia synttäreitäni!kenties astetta erilaisempi arkimeikki olisi toiveissa,jotain millä juhlistaa perjantaipäivää olematta kuitenkaan liian juhlava :)

 45. Oon muutenkin miettinyt, että pitäisi matkustaa täältä Tampereelta joku kerta Helsinkiin ja käydä Joliessa, joten mikä olisi sen mukavampaa kuin saada samassa yhteydessä upea meikki.

  Jos minut valitaan haluaisin syksyyn/talveen sopivan arkimeikin. Itse olen juuttunut meikkaamisessa yhteen ja samaan tyyliin, joka omasta mielestäni on turhan keväinen ja raikas. Syksyn ja talven sävyt siis kiinnostaisivat. Lisäksi uusi hyvä bb-voide on hakusessa, joten olisi mahtavaa jos ammattilainen valitsisi minulle oikeasti sopivat sävyt. :)

 46. Haluaisin oppia tekemään raikkaan juhlameikin Katjan ohjeilla.

 47. En sano arkimeikki, enkä sano ihan juhlameikkikään, vaan sanon että työhaastattelumeikki. Arjen vielä juuri ja juuri uskon hallitsevani (ts. ripsiväriä sinne mihin sitä laitetaan ja ehkä pikkasen poskipunaa), mutta sellainen vähän enemmän yritystä vaativa huolittelu menee aivan ojaan.

 48. Haluaisin oppia tekemään raikkaan arkimeikin! Olen juuttunut tekemään aina saman meikin, oli sitten kyseessä ilta- tai arkimeikki, joten olisi aika oppia jotain uutta!:)

 49. En ole pitkiin aikoihin käyttänyt kunnolla meikkiä. Haluaisin ystävän 30-v.juhliin sellaisen meikin, jossa pohja, varjostukset ja korostukset olisi täydelliset mutta hillityt. Silmiin vähän tummuutta riittää :)

 50. Millaisen meikin haluaisit, mikäli onnetar valitsee meikkituoliin juuri sinut?

  Olen ensivuoden kesällä menossa naimisiin ja haluaisinkin siis raikkaan meikin, joka korostaa hyviä puoliani ja näyttää hyvältä valokuvissa. Mielestäni on haasteellista luoda meikki, joka näyttää hyvältä luonnossa ja valokuvissa. Usein ilmeisesti meikkaan aivan liian vähän, sillä luonnossa olen tyytyväinen meikkiin, mutta valokuvissa salamavalonvuoksi meikki tuskin edes näkyy. Unelmani olisi siis oppia tekemään luonnollisen näköinen omia puolia korostava meikki tähän tärkeään tilaisuuteen. Ja vieläpä sellainen, joka pysyisi pitkään hyvänä :)