kiitokset vinkeistä

BB-Kaapo, Terri Dog.No vautsivau, hurjan määrän mahtavia luonnonkosmetiikkavinkkejä jätitte Patyka-kisan kommenttilaatikkoon!

Tällaisessa asiassa on jotenkin mahtavaa myöntää olevansa hieman jälkeenjäänyt. Meikäläinen vasta aloittelee, mutta siellä ruudun toisella puolella on vannoutuneita luonnonkosmetiikan ystäviä ja guruja. No, teidän vinkeillänne varmasti löytyy uusia ja luonto-, iho- ja koiraystävällisiä luottotuotteita meikällekin.. Terre d’Ocin BB-voiteen huumaavan vaniljainen tuoksu nimittäin pistää pienen terrierinkin aivan sekaisin riemusta.

Arpaonni suosi tällä kertaa Nannaa, jonka kannattaisi kurkkaista meiliboksiinsa jotta hurmaavat Patykat löytävät tiensä onnenpekan kylppäriin.

Onnittelut ja suurkiitokset palkinnosta Jolielle – tällaisia kisoja on kyllä kiva järjestää!

Kommentoi

  1. Jee ihanaa! Uskomatonta, piristi kivasti vähän huonosti alkanutta päivää. Niin haaveillut Patykan tuotteista, että mahtavaa päästä vihdoinkin niitä kokeilemaan. Kiitoksia paljon!!

  2. Hei kysyisin teiltä adduasiantuntijoilta, että tuleeko energy boostin jälkeen adistar boost markkinoille? Onnistuin vähän vahingossa varaamaan ne eräästä pikkukaupungin intersportista kun tiedustelin energy boosteja, jotka on monesta paikkaa Helsingistä loppuneet. Sanoivat et sellaisia ei ole, mutta just tuli yhdet adistar boostit ja vielä mun koossa. Googlen perusteellla vaikuttaa päkiälle vielä otollisemmalta mallilta kuin edeltäjänsä. Meen torstaina koittamaan..

  3. Elise, eipä ole meillä varmaa tietoa, mutta Addun sivuilla näyttäisi olevan jo Stella McCartney -kenkää Boost-pohjalla ja näyttäisihän tuo Google hieman tietoa antavan moisista kengistä! Käy ihmeessä sovittamassa torstaina ja kerro, mitä sieltä löytyi! Olemme molemmat olleet tosi vakuuttuneita noista ekana lanseeratuista Energy Boosteista, joten eiköhän tuo kreisikimmoisa pohjamatsku toimi mainiosti muissakin kenkämalleissa, vars. jos kaipailee esim, ekstratukea päkiään! Toivottavasti sopivat :)