energy boost

Boost launch 13.2.2013

Kaikesta huolimatta ehdimme kuin ihmeen kaupalla kuitenkin piipahtamaan paikalla lanseeraustilaisuudessa. Varsinainen hässäkkä oli valitettavasti jo ohitse, mutta pääsimmepähän paikan päälle näkemään, millaiset festarit sentti lunta laittoi meidät menettämään. Höh!

YouTube Preview Image

Adidas siis lanseerasi täällä New Yorkissa keskiviikkoaamuna Energy Boost -kengän, jolla on kaikki mahdollisuudet mullistaa juoksemisen tulevaisuus ja laittaa aikaennätykset uusiksi. Kengän ihmeellisyys perustuu sen pohjaan: BOOST™ on Adidaksen yksinoikeudella käyttämä materiaali, joka laittaa kengänpohjan joustamaan aivan uudenlaisella tavalla. Pohja koostuu pieniltä puffatuilta riisinjyväsiltä näyttävästä polyuretaanimateriaalista, jonka kimmoisuus on aivan omaa luokkaansa. Tätä demonstroitiin painavia teräskuulia tiputellen: siinä, missä pudotettu pallo pomppasi vanhasta ja juoksukengissä yleensä käytetystä EVA-pohjasta kymmenen sentin korkeuteen, kimposi Boost-pohjan päälle pudotettu teräskuula ainakin metriin ja jatkoi pomppimistaan hyvän tovin. Siitä voi sitten päätellä, minkälaiset boostit materiaali antaa asfalttia takoville juoksijan päkiöille ja kantapäille!

Tällaisten juoksua hyvän mielen ja hengissäpysymisen vuoksi harrastavien muotibloggaajien mieltä lämmitti myöskin se, että mullistavien ominaisuuksiensa lisäksi kenkä oli vielä varsin hyvännäköinen. Käyttöön jäävät, saattavatpa nähdä lenkkipolkujen lisäksi myös hieman kaupunkimaisemaa!

Adidas Energy Boost

Niin paljon kiinnosti päästä uutuuskenkää testaamaan, että läksimme mukaan pressitapahtuman jälkeen järjestetylle yhteisjuoksulenkille Central Parkiin. Siitäpä tulikin sitten reissumme ehdoton kohokohta sekä lenkki, jota emme varmasti koskaan tule unohtamaan. Käyttökokemuksia sekä blogimme historian ensimmäinen videopostaus tulossa pikapuolin, pysykää linjoilla!

Lisää tietoa ja faktoja Energy Boost -kengästä löytyy Adidaksen sivuilta.

Kommentoi

  1. Mä luulen, että tarvin noi lenkkarit myös! Paino sanalla t a r v i t s e n.

  2. mä luulen että haluan noi tossut. h a l u a n !

  3. […] « energy boost […]

  4. […] niitä sitten viimein saa: koeajamamme Adidaksen Energy Boost -kengät tulevat myyntiin tänään. Varsin toimivaa juoksutossua saa näin ensi alkuun Adidaksen […]

  5. […] mennessä matkaa on taitettu tutuilla ja hyväksi todetuilla adidas Energy Boosteilla. Molemmat ovat olleet kyllä aidosti tyytyväisiä tossuihinsa. Kummankin parit ovat vielä […]