boostia saatavilla

Adidas Energy Boost 27.2.2013Nyt niitä sitten viimein saa: koeajamamme Adidaksen Energy Boost -kengät tulevat myyntiin tänään. Varsin toimivaa juoksutossua saa näin ensi alkuun Adidaksen verkkokaupasta, Intersport-myymälöistä sekä kuun vaihteen jälkeen myös Helsingin keskustan Stockmannilta.

Kenkiä ensimmäisessä aallossa halajavien kannattanee toimia ripeästi, näitä on nimittäin hypetetty maailmalla sen verran etteivät taatusti jää pitkäksi aikaa hyllyille pölyttymään. Eikä suotta! Boost-pohjan jousto ja kimmoisuus tuntuu lähestulkoon hämmentävän hyvältä niin juostessa kuin kävellessäkin. Tuntumaa on jokseenkin vaikea kuvailla, mutta siitä saa kyllä esimakua jo sovittaessa. Suosittelemme siis lämpimästi testaamaan, sen kyllä huomaa heti kengät jalkaan laittaessaan!

Eikä näitä varten tarvitse olla mikään pro-juoksija, toimivuuden huomaa kyllä myös harrastelija. Toisaalta ei ammattimaisuudesta ole näiden kenkien kanssa haittaakaan: muutamissa lehtijutuissa on väläytelty mahdollisuutta, että näillä kengillä voitaisiin nipistää maratonin maailmanennätyksestä muutamia minuutteja ja alittaa maaginen kahden tunnin haamuraja. Aika näyttää!

Kenkien suositushinta on 150 euroa, ja netistä kenkiä halajaville uskaltaisimme ohjeistaa kokojen pitävän varsin hyvin paikkaansa, mutta juoksukenkiinhän kannattaa laskea hieman ekstravarvastilaa. Valitkaa omasta koostanne seuraava mahdollinen, siis – saatavilla on myös välikokoja!

Jos joku hommaa oman parin, kertokaahan käyttökokemuksia! Törmäillään Töölönlahdella, siis.

Kommentoi

  1. Boostit kuulostavat niiin hyviltä, mutta mietinpä vain, että millainen sisäpohja näissä kengissä on? En ainakaan huomannut nettisivuilla infoa siitä. Eli onko teidän kengissä pohjallinen muotoiltu (holvikaaren kohdalla kohouma yms.)?

  2. hilla, parhaan löytämäni kuvan tarjoaa sneakersnstuff: http://www.sneakersnstuff.com/en/images/66448/large.jpg

    Pohjallinen on melko tasainen, ei ole mitään suurempaa kukkulaa holvikaaren kohdalla. Oisko pohjallisen slimmi linja yhteydessä tähän superjoustavaan pohjaan – ei haluta mitään ns. ylimääräistä väliin vaimentamaan joustavuutta. Sovittaa kannattaa, tämä pohja on niin jännä että saattaa muuttaa esim. aiempien kenkien perusteella pohjalliselle asetettuja vaatimuksia!