Kommentoi

  1. ”Ja se noutaa mitä vaan!” lainatakseni erään tuohtuneen mopsinomistajan sanoja tuntemattomaksi jääneen metsästyksen harrastajan ilmaistua epäilyksensä sekä mopsin ”tarpeellisuudesta” että oletettavasti olemattomista lintukoiran taidoista :)

  2. Hyvä katsekontakti! Ja tyylikäs kokonaisuus.

  3. Ihana yhdessät! Minkä mallinen tuo Saint James – paitasi on? Olisi hakusessa juuri tuollainen klassinen raitapaita :)

  4. Hahhah, osaan kiroittaa… :P

  5. Minkä kokoisen öljykangastakin tilasit?

  6. Susie, hahahah! Kaapon kanssa vietettyjen viikkojen perusteella meillä voisi ylpeänä todeta sen nukkuvan missä vaan :D Eiköhän tuo tuosta terhakoidu…

    mom, kiitos, sitä on treenattu! Siis sitä katsekontaktia.. Kokonaisuus nyt on hyväksi todettu, muiden treenaama klassikko ;)

    Tiina, arvasin! Ponityttö on aina ponityttö.

    Ellu, kiitos! :) Paidastani hiven lisää täällä, sieltä löytyy malli ja muiden käyttökokemukset:
    http://www.issues.fi/2011/06/22/alkukesan-ykkosvaate/
    Suosittelen, on tosi hyvä!

  7. l, ai niin, tämän kanssa kävikin mäihä! Aluksi laitoin ostoskoriini S-koon, koska kaikki muutkin A.P.C.:n takkini ovat kokoa S. Sitten kun olin henkisesti kerännyt rohkeutta sen maksamiseen, olikin S-koko jo loppuunmyyty. Ajattelin, että uskallan ottaa riskin koska öljäri saa mielestäni olla vähän väljä, jos se haluaa.. Ja sitten kun se tilaamani M-koko tuli, niin kiljuin riemusta koska se oli just eikä melkein. S olisi ollut mulle liian nafti, mitoitus on tässä aika kapeaa sorttia. Nyt alle mahtuu ohutta neuletta, eli just hyvä syksyyn ja kevääseen! Kokoa ylöspäin, siis, jos yhtään arveluttaa…