Kommentoi

 1. ”Ja se noutaa mitä vaan!” lainatakseni erään tuohtuneen mopsinomistajan sanoja tuntemattomaksi jääneen metsästyksen harrastajan ilmaistua epäilyksensä sekä mopsin ”tarpeellisuudesta” että oletettavasti olemattomista lintukoiran taidoista :)

 2. Hyvä katsekontakti! Ja tyylikäs kokonaisuus.

 3. Ihana yhdessät! Minkä mallinen tuo Saint James – paitasi on? Olisi hakusessa juuri tuollainen klassinen raitapaita :)

 4. Hahhah, osaan kiroittaa… :P

 5. Minkä kokoisen öljykangastakin tilasit?

 6. Susie, hahahah! Kaapon kanssa vietettyjen viikkojen perusteella meillä voisi ylpeänä todeta sen nukkuvan missä vaan :D Eiköhän tuo tuosta terhakoidu…

  mom, kiitos, sitä on treenattu! Siis sitä katsekontaktia.. Kokonaisuus nyt on hyväksi todettu, muiden treenaama klassikko ;)

  Tiina, arvasin! Ponityttö on aina ponityttö.

  Ellu, kiitos! :) Paidastani hiven lisää täällä, sieltä löytyy malli ja muiden käyttökokemukset:
  http://www.issues.fi/2011/06/22/alkukesan-ykkosvaate/
  Suosittelen, on tosi hyvä!

 7. l, ai niin, tämän kanssa kävikin mäihä! Aluksi laitoin ostoskoriini S-koon, koska kaikki muutkin A.P.C.:n takkini ovat kokoa S. Sitten kun olin henkisesti kerännyt rohkeutta sen maksamiseen, olikin S-koko jo loppuunmyyty. Ajattelin, että uskallan ottaa riskin koska öljäri saa mielestäni olla vähän väljä, jos se haluaa.. Ja sitten kun se tilaamani M-koko tuli, niin kiljuin riemusta koska se oli just eikä melkein. S olisi ollut mulle liian nafti, mitoitus on tässä aika kapeaa sorttia. Nyt alle mahtuu ohutta neuletta, eli just hyvä syksyyn ja kevääseen! Kokoa ylöspäin, siis, jos yhtään arveluttaa…