heppatytön valinta

Ihastuttava takki. Jos omistaisin, yrittäisin kuitenkin tällä kertaa asustaa sen jotenkin muutoin kuin lapiolla, kottikärryillä ja samettipäällysteisellä kypärällä. Yhdistelmä tosin toimi vallan mainiosti omistaessani ylläolevan kaltaisen takin joskus 90-luvun puolella. Käsivarressa roikkui sesongin it-laukun sijaan helvetin äkäinen shetlanninponi – vieläpä hampaillaan.

Tai no, toisaalta… Kerran heppatyttö, aina heppatyttö. Lisäksi luotan siihen, että jos moisen itselleni tilaisin, vähintään toisesta taskusta löytyisi jackrussellinterrierinpentu. Jonkunhan on hypättävä kottikärryjen renkaan eteen ja uhmattava henkeään viuhuvan lapion kärkeä pyydystämällä.

A.P.C. Hunter Jacket, $460, totokaelo.com

Kommentoi

  1. Me ollaan historiasiskoja. Mulla oli samanlainen upea ”öljäri” (joksi niitä tallillamme tituleerattiin) 90- luvun ja riimunnarun päässä potki joukkio erinäisiä poneja. Vuoden päästä koitan luvata että hihnassa (siis sen päässä) olis vesikoira.

  2. […] bongattu, keväällä himoittu öljykangastakki A.P.C. Paita Saint James Farkut Levi’s Kumpparit Hunter Laukku Mulberry […]