zip it!

Tässä taitaa olla ensimmäinen Mark McNairyn suunnittelema vaate Woolrich Woolen Millsille, joka herättää voimakkaita tahtoo-tunteita. Tämä siis siitä huolimatta, etten täysin ymmärrä mitä lisäarvoa minä kuluttajana saan siitä, että takki taittuu myös tyynyn tai laukun tapaiseen muotoon? Toistaiseksi takkeja ei ole tarvinnut hirveän usein viikkailla kassin pohjalle – se joko laitetaan päälle tai jätetään kotiin.

No, onpahan ihanan kevyehkön ja hienon näköinen mac-takki… Ja helppo ottaa matkalle mukaan, vaikka sitten kakkostakiksi.

Woolrich Woolen Mills P-Mac, 472 €, norsestore.com

Kommentoi

  1. Paitsi reissussa on pussipakattu tuulen/sateensuojatakki tosi hyvä. Kulkee kassissa, repussa, missä vain siistimmin kuin mikään.

  2. Mulla oli joskus punainen anorakki joka meni kasaan omaan etutaskuunsa. Maailman kätevin sadetakki/kuoritakki/kaikkitakki ja se oli vielä tavallaan ihan fjällräven chic. Lopputulema oli kumminkin se, että se katosi joillakin festareilla, kun kerran kasattuna oli niin pieni.