kaappibloggaaja

Toimiston muotibloggaaja otti itsestään kännykkäkameralla peilin kautta kuvan aamulla salaa ennen muiden töihin tuloa. Nyt laitan sen tänne intterwebsiin ja luotan salaisuuteni säilyvän – ette te täällä kuitenkaan jaksa käydä.

Villatakki A.P.C.
Mekko IVANAhelsinki
Kengät Clarks

Kommentoi

  1. Haha:D

    Niinhän se menee ettei työkavereille voi kertoa tai ”tunnustaa” mutta voi kirjoitella kaiken nettikansan nähtäville. Itsellä samaa ongelmaa, josta olen pikkuhiljaa yrittänyt päästää irti…

  2. Hahaha, meillä kyllä kaikki tietävät harrastuksestani – ironista tässä on se, että nappasin kuvan salaa peilin kautta ennen muiden tulemista, kun paikalla olisi myös aivan täydelliset studio-olosuhteet, kamerat, osaajat yms. :D

  3. Ihanan näköinen työpaikka! Mitä teitkään työksesi? Vai ootko paljastanut sitä täällä?

  4. Heidi, niin munkin mielestä! En ole täällä blogin puolella juuri elämästäni kertoillut.. Ei mitään salattavaa, mutta olen jotenkin ajatellut pitää tämän tällaisena kenkä-, vaate-, asuste- ja meikkipuolen pähkäilypaikkana, työ saa kyllä leijonanosan elämästäni muutenkin ja muuallakin :) Tietokonetta minä naputtelen ja kalenteria sekä numeroita pyörittelen luovien, lahjakkaiden ja hiivatin hauskojen ihmisten ympäröimänä maanantaista perjantaihin, vieläpä viihdyn!

  5. Juu, ihan ymmärrettävää pitää jonkinlainen yksityisyys. Pitäähän vapaa-aika ja työ pitää erillään :) Kuulostaa kyllä mahtavalta työpaikalta!