etukäteismakustelua

Juuri tämän verran uskallan vilauttaa Ruotsista Suomeen seilaavan paketin sisältöä. Yksiä jos toisiakin brogue-kenkiä olen yrittänyt vuosien varrella itselleni hankkia ja näidenkin saaminen postiin saakka oli melkoista jännitysnäytelmää.

Ehkäpä langetin nyt jonkinlaisen kirouksen puhumalla asiasta liian aikaisin, mutta minkäs ihminen innolleen mahtaa. (NO EI MAHDA!) Pitäkäähän peukkuja ja pikkuvarpaita pystyssä, nyt on nimittäin hyvät mahdollisuudet saada ikuisuusprojekti päätökseen!

Mark McNairy -herkkua naisille Scout the Storessa

Kommentoi

 1. Ja ostit sitten Mark McNairyt…

  Mikset suoraan tekijältä – brändilisä pois, mutta laatu paranee. Sanders osaa hommansa.

  Nimim. ”21 paria brogue-kenkiä kaapissa”

  Muoti…tuo tuhoisa tyhmistäjä.

 2. Hei Hater-Jan, kiitokset rakentavasta palautteestasi <3
  (toim. huom. Nyt kyseessä ns. eri Jan :D)

  21 paria broguesejahan ostetaan ihan silkoista järkisyistä... Merkiltä kuin merkiltä ;)

  Monetko 21 paristasi ovat muuten kokoa 36? Tähän kaksikymmentäkolmesenttiseen säälittävään jalantynkään ostetaan hienoja kenkiä sieltä juuri sieltä, mistä niitä löytyy. Myykös merkki naisten kenkiä ylipäätään, sivuilla koot alkavat 39 1/2 ->?

  Puuh – internet, tuo tuhoisan ärsyttävyyden kerääjä… Asioista voi keskustella muutenkin kuin vetämällä huvikseen nyrkillä palleaan ja häipymällä bittiavaruuteen. Tuli vain mieleen.

 3. Hei kaima, kenelle kommenttisi oli oikeastaan tarkoitettu? :D Omalta osaltani voin myöntää, että Sanders on tullut tutuksi nimenomaan Mark McNairyn ansiosta. Ensimmäiset hankkimani McNairyn kengät ovat juurikin ne punapohjaiset siniset kengät, jotka ovat identtiset tai ainakin lähes identtiset kuin Sandersin nimissä valmistetut. Jälkeenpäin ajateltuna Sandersit olisivat olleet kustannustehokkaampi valinta, mutta kas kun en tiennyt etsiä enkä kaivata… Sittemmin on merkki tullut tutuksi, tiedänpähän mistä etsiä jos uusia samanlaisia sattuisin joskus kaipaamaan.

  Tai no – Mark McNairyn versio sinimokkaisesta punapohjaisesta maksaa Beamissa 215 euroa, Sandersin verkkokaupassa ilman postikuluja 170 puntaa – n. 200 euroa. Mark McNairy ei ihan hirveästi tässä varmaan pääse niistämään välistä (josko laisinkaan) ja saanpahan kannettua pennoseni helsinkiläiselle yrittäjälle, jolle ne mieluusti suon. Win-win.

  Muut omistamani Mark McNairyn kengät ovatkin sitten sellaisia, joita ei yksinkertaisesti löydy Sandersin valikoimasta. Ei voi väittää, että valinnat on tehty silkan brändin ja fässön-hypen perusteella, jos Sanders ei edes valmista samaa kenkää omalla merkillään. Duh.