pyjamapaitoja

Toissakeväänä iski silkkivimma ja hankin itselleni pari väljälinjaista silkkipaitaa sekä silkkihousut. Alkuun pidin ne visusti erillään toisistaan, sitten uskalsin viimein pukea ne päälleni yhtäaikaa. Olo oli kuin pyjamassa: kieltämättä varsin rento, mutta hieman pelotti, että luulevat kaupungilla unissakävelijäksi.

Sittemmin ihastuin väljän silkin vilpoisuuteen ja siihen, ettei mikään kiristä eikä purista. Samoissa pyjamissa onkin mennyt jo pari kesää.

Hanneli kokeili juuri päivää pyjamassa Vogue.comin toiveesta, joten päättelisin pyjamani olevan ajankohtainen vielä tänäkin kesänä. (Tai viimein tänä kesänä..) Kaapista löytyvien silkkipaitojeni seuraksi ottaisin mieluusti yhden tai kaikki näistä Steven Alanin väljistä poikaystävä-silkeistä – suosikkini taitaa olla tuo holtiton camokuosi vasemmmalla.

Aijai, iskipäs kesäfiilis! Harmi, että poissaolollaan loistaa se lämmin tuulahdus, joka saa silkin lepattamaan… Sen sijaan ikkunanpielistä puskee sisään jäätävää ilmaa ja minä yhdistän villaa villaan. Kyllä se on kuulkaa flanellipyjamissa pitäydyttävä vielä jonkin aikaa.

Steven Alan Boyfriend Shirt, $225, stevenalan.com

Kommentoi

  1. Mutta silkkihän on viileä kuumalla ja lämmin kylmällä. Uskaltaisitkohan kokeilla yhdistää villaa silkkiin?

  2. […] Jan « pyjamapaitoja […]

  3. Lotta, olen joskus taannoin tainnut uskaltaakin – silkkihousut toimivat muistaakseni ihan kivasti neuleiden parina, kunhan muisti tukkia alle reippahasti sukkahousua :D Silkkipaitoja täytyy kyllä ottaa taas ahkerammin käyttöön, kaipailisin vain jonkun uuden alaosan touhua piristämään. Miksi paitoja on niin paljon helpompi ostaa kuin housuja ja hameita!? Mutta kiitos muistutuksesta, kaivan nuo silkkihousut käyttöön kunhan pakkaset pysyvät kurissa :)