29/06/10

Paita ja housut Acne
Aurinkolasit Minimarket
Laukku Mulberry
Ballerinat French Sole

Tuuliviiri vallaton… Eilen vikisin siitä, miten mahdottomalta tuntuu yhdistää väljät housut väljälinjaiseen paitaan. Olin eilen mielestäni myös liian lyhyt moiseen kombinaatioon, tosin tuhisin tuohtumuksissani päätyväni moiseen yhdistelmään ennemmin tai myöhemmin kun farkut ovat kesäpannassa, musta perushame puuttuu edelleen ja leggingsejä tulee jo korvista ulos. Ja sitä rataa.

Kiskoin aamulla päälle samat rytkyt jotka tyrmäsin maanantaiaamuna, tällä kertaa vain tajusin tunkea paidan etuhelman housujen sisään. Parempi. Kohta joutunen tosin listaamaan tyyli-ikoneideni joukkoon Hugh Hefnerin – minäkin hengaan näköjään silkkipyjamassa kaiket päivät!

Paita on uusi, ostin sen sunnuntaina Tukholmasta koska olin haaveillut siitä pitkään ja se oli hieno livenä. Onnistuin tekemään myös erään alelöydön, josta olen todella, todella, todella innoissani, mutta siitä lisää myöhemmin.

Kommentoi

 1. Tiäks kuule. Mää olin yks päivä kaupungilla sillee että heitin vaan trenssin yöpaidan päälle koska ei jaksanut kiinnostaa. Kukaan ei aavistanut mitään ja olin ehkä jopa keskivertojuhannuskrapulashoppailijaa tyylikkäämpi.

  Että mää on kyl sitä mieltä, että Hefnerin Huge on tajunnut jo pitkään jotain mitä me muut vasta aletaan hiffata.

 2. mäkin ihailin tuota paitaa, se on vielä hienompi sun päällä kun osasin acnen nettikaupasta aavistaa. jesh.

  heffe tietää, kyl se niin on.

 3. Eeva, loistavaa :D Mietin tässä miten voisin mennä töihin yökkärissä.. Hmm. Kun ei kiristäisi ja puristaisi, voisivat aivotkin raksuttaa vikkelämmin. Ja mieti, miten levänneenä tulisin aamulla duuniin – sängystä ratikkaan viidessä minuutissa, sehän jättäisi reilusti enemmän uniaikaa!

  stellagee, voi kiitos :) Paita oli kaupassa ihan yhtä hieno kuin nettikaupassa, ellei jopa hienompi. Olen siitä aivan innoissani, tämän kesän kuljen pelkässä kaupunkisilkkipyjamassa!

 4. Paita on tosi veikeä, ihana! Mä oon ihan hullaantunut pukemaan paitoja just noin, edestä housujen sisään ja takaa ulos, jotenkin just sopivan rentoa :)

  Mulla ei ole vieläkään hankittuna yhtään silkkivaatetta kesäksi…huoh

 5. Malia, veikeä on just oikea sana :D Ihastuin kans tähän puolitukkimiseen, tänään runnoin toisen Acnen silkkipaitani samojen housujen sisään. Näihin pyjama-asuihin jää koukkuun, ulkona on hellekelit ja tällainen kombo on melko vilpoisa ja ilmava mutta silti vielä toimistoon sopiva. Mulla on siis todella kesäsilkit nyt kunnossa,.. Housut, kaksi paitaa ja silkkiselkäinen neulemekko. Hurahdin kerrasta!

 6. […] Pallopaidan lisäksi oli pakko tehdä valintoja. Nyt maistuukin taas kaurapuuro ja alepelitkin ovat osaltani pelatut. Ihan sama, olen jo voittaja. Kuolasin tätä Acnen viime vuoden (olikohan jo keväällä mallistossa, syksyllä ainakin) Smith-mokkatakkia kuukausitolkulla, mutta haave tuntui törkeän hinnan vuoksi niin kaukaiselta etten uskaltanut pukea ajatuksia sanoiksi. […]