rikkinäinen levy

Kävin matkamessuilla pörräämässä. Messukeskusvisiitin johdosta innostuin matkustamaan melko moneen maahan, kuten nyt esimerkiksi Islantiin, Dominikaaniseen tasavaltaan, Kuubaan sekä Israeliin. Mikään näistä ei kuitenkaan taida toteutua ainakaan lähiaikoina, koska keväällä vietämme jo perinteeksi muodostunutta NYC-viikkoa!

Kotiuduttuani löysin nämä kuvat Brooklyn Tailorsin tulevasta syysmallistosta ja lisäsin välittömästi heidän liikkeessään vierailun kevätreissun muistilistaan. Vanhaa to do -listaa voisi käyttää myös tämän vuoden toukokuussa, sillä samasta asiasta olen uhoillut jo tammikuussa 2010. Väliin valitettavasti jäi, viikko tuossa kaupungissa on niin kovin lyhyt aika. No, lienee sanomattakin selvää, että tuotteet ovat mielestäni hienoja! Innostuin erityisesti noista housuista ja toisen kuvan kauluspaidasta. Chambraykankaisia ja sinisiä kauluspaitojahan ei voi koskaan olla liikaa!

On muuten jännää, että tämä on jo toinen juttu viikon sisään, josta kirjoitan sattumalta uudelleen pari vuotta myöhemmin. Ensimmäinen toistohan tuli tasan kahden vuoden tauon jälkeen, mutta tässä on sentään viisi päivää heittoa. Kiinnostuksen kohteeni taitavat pyöriä noin kahden vuoden sykleissä, hämmentävää…

(kuvat the189.com)

Kommentoi