täydellinen lopetus

Olipahan sattuma! Löydettyäni tämän kuvan ruotsalaisesta Manolosta, halusin kertoa teille lyhyesti tästä blogista, jota olen seurannut lähes päivittäin jo vuodesta 2005. Sitten muistelin, että olin kehunut Olof Enckellin moitteetonta silmää ja tyyliä joskus aikaisemminkin. Nopean haun jälkeen selvisi, että se edellinen kerta oli 17. tammikuuta 2010, eli päivälleen kaksi vuotta sitten! Ensi kerralla Manolot mielessä sitten 2014?

Noh, mutta kuva on siis herra Enckellin Pitti Uomossa nappaama, missäpä muuallakaan.. Ja hän on kyllä onnistunut ikuistamaan maailman täydellisimmät harmaat villakangashousut, upslaakeja myöten. Juuri tuollaisia olen halunnut ja etsinyt jo pitkään, mutten ole yhtään niin varma siitä, että osaisinko niitä kantaa. Selviäisi varmaan sovittamalla, kunhan jostain ensin löytyisi…

(kuva manolo.se)

Kommentoi

  1. Kerro kun löydät, myös ovat olleet kiikarissa!

  2. […] on jo toinen juttu viikon sisään, josta kirjoitan sattumalta uudelleen pari vuotta myöhemmin. Ensimmäinen toistohan tuli tasan kahden vuoden tauon jälkeen, mutta tässä on sentään viisi päivää […]

  3. Kannattaa käydä kyselemässä Kluuvin Brothersilta The Tailoring Club malliston flanellihousutja. Liikkeestä voi pyytää, että housut lyhennetään oikeaan mittaan ja samalla houisuihin voidaan tehdä upslaakit. Näiden suhteen ei kannata olla ujo, vaan pyytää suoraan 5-7 senttiset. Liike tettää muutostyöt Saumassa.

  4. JJ, kiitos vinkistä! Käyn tarkistamassa tilanteen heti huomenna!

  5. Lähtikö flanellit mukaan?

  6. JJ, en ole valitettavasti päässyt vielä paikan päälle, sairastuin ja olen ollut ulkonaliikkumiskiellossa. Ehdottomasti nämä tsekkaamaan menen, mutta väliin puskee vielä viikon työmatka.. Toivottavasti flanellit odottelevat minua.