loputtoman toivelistan jatkeena

 

 

Naureskelin maaliskuussa itselleni sekä todennäköisyydelle, että tulen löytämään itseni toukokuisesta New Yorkista seisomassa erään tutun ranskalaisputiikin kassi kädessäni. Näihin kahteen valioyksilöön törmättyäni on yhä vain todennäköisempää, että tulen kantamaan Ameriikan ihmemaasta kotiin jotain turvallista ranskalaista. Suutari pysyköön lestissään ja Inke pukeutukoon vuodesta toiseen kukikkaisiin semiretro-puuvillakolttuihinsa sekä koulupukumaisiin jakkuihinsa.

Sitä paitsi dollarin kurssi on tänä vuonna viimekeväistä huomattavasti suotuisampi – jopa ylihinnoiteltujen eurovaatteiden ostaminen saattaa loppupeleissä olla järkevää. Shoppailemalla säästäminen – pettämätöntä naisen logiikkaa!

A.P.C. Oxford Denim Blazer, $415, Gingham Cotton Dress, $280, lagarconne.com

Kommentoi

  1. […] mietin että ei, ei millään kehtaa kolmatta päivää putkeen samaa asiaa mutta sitten.. Päätinpä kuitenkin kehdata. Törmäsin nimittäin tähän söpöiseen […]