merkitään karttaan

Matkakuumetta ilmeisesti pukkaa – tällä hetkellä ruumiinlämpö huitelee hivenen yli 37 asteessa ja kinttuja jomottaa. Toivotaan, että tämä on vain joku pääsiäisenpäätöslämpöpiikki ja on tajunnut aamuun mennessä hävitä sinne mistä tulikin. Minä nimittäin ajattelin istua vappupäivänä lentokoneessa, mieluiten toki terveenä.

Ennätyslämmintä kevätpäivää olenkin sitten vietellyt sohvannurkassa koneen kanssa. Päivän kestäneellä blogikierroksella törmäsin merkkiin nimeltä Madewell ja pienen hetken kuluttua muistin törmänneeni siihen aiemminkin. Pidin näkemästäni ja syöksyin selailemaan merkin verkkokauppaa. Potentiaalia on, esimerkiksi nuo kolme kenkäparia ovat vähintäänkin katsastamisen arvoisia. Madewellillä kun sattuu olemaan oma putiikki myös SoHossa… (486 Broadway, ruksi karttaan!) Miten sopivaa!

Kenkiä Madewellin valikoimassa: The Aberdeen Oxford, $168.00 / The Canvas Boardwalk Brogue, $138.00 / The Bed Stü™ Aunt Bettie Boat Shoe, $70.00

Kommentoi

  1. Madewelliltä löytyy mitä ihanimpia vaatteita, kannattaa ehdottomasti käydä ketjun liikkeessä jos on mahdollisuus! Itse olen ainakin täysin koukussa.

  2. Eikös Madewell oli samaa sukua kuin J. Crew? Tai näin ainakin muistelen, että ovat osa samaa yritystä… Rantautukaa Eurooppaan, pliiiiiiis :)

  3. Marita, katsotaan miten mulle käy :D

    Susie, aaa-haaa, voi muuten ollakin! Pitääpäs ottaa selvää.. Ja tarkistaa se tarjonta, luonnollisesti ;)