penkojan

Mark McNairyn Woolrich Woolen Millsille suunnittelema mallisto jakoi pikaisen gallupini perusteella (2 vastaajaa) ehkä hiukan mielipiteitä, itse kuitenkin tykkäsin yleisfiiliksestä ja valtaosasta näkemääni. Viimeiset tuomiot jaetaan syksyllä, kun ensimmäiset lähetykset saapuvat Beamiin. Olen jo korvamerkinnyt mielessäni muutamia must-have -juttuja ja aion olla ensimmäisten joukossa penkomassa laatikoita läpi. Joku niistä saattaa vahingossa sisältää kuvassa näkyvän duffelin tai jopa nuo kengät!

Kommentoi

  1. ehkä joudumme kilpailemaan tuosta takista yes?!

  2. Hei Mikko, tuli mieleeni aamulla kello 6.22 että sun tulevat aurinkolasit on vielä meillä. En sit kuitenkaan tohtinut ihan siihen aikaan ahdistella puhelimitse :D HOLLA niin nähään!

  3. mikko, yesyes! Mutta ei sentään kilpailla samasta koosta? Eihän?