tikki-talk, osa neljä

Viime perjantaina iloinen pöytäseurueemme päätyi keskustelemaan tikkitakeista. Ovatko ne iso jeij vai ehdoton ei?

Olen löytänyt itseni puhumasta tikkitakkien, kenkien ja liivien puolesta jo useampaan otteeseen, mutten valitettavasti ole vielä onnistunut löytämään itselleni sitä oikeaa. Post Overallsin tuoreehko tulkinta tikkitakista on erittäin onnistunut ja toimiva, varsinkin tuo oikeanpuolimmainen harmahtava tulkinta. Taidan kuitenkin jättää senkin muille. Näin reilun kolmenkymmenen vuoden jälkeen uskoisin tuntevani itseni sen verran hyvin, että hankittuani päivitetyn version löytäisin itseni hyvin pian haikailemasta niiden yliklassisten Barbour-tikkitakkien perään.

Barbour-kauppaan, siis.

Post Overalls Matalini Quilted Jacket, £295, couvertureandthegarbstore.com

Kommentoi

  1. kantsii käydä tsiigaa kapteenskassa barbour kutetta!

  2. Eeva, arvatenkin :D

    nata, will do!