minimarket a/w 2011

Minimarket skippasi Tukholman muotiviikot ja sijoitti näytösrahat tyylikkääseen videoon. Aika hyvä veto, mielestäni – tällä kun paitsi a) erottuu joukosta, kun kaikki muut (ruotsalaiset) eivät tehneet vielä samaa, myös b) tavoittanee enemmän väkeä kuin näytöksellä, jota ei kuitenkaan raportoitaisi juuri muualla kuin paikallisissa lehdissä ja paikallisessa blogikentässä.

Ja niin, c) video on vieläpä melkoisen hieno ja jättää paitsi positiivisen muistijäljen myös d) halun nähdä vaatteita livenä sekä polttavan halun saada se pronssinen pikkujakku omaksi.

Minä e) olen kyllä Minimarket-fani, vaikka vain joka viidestoista mallistojen vaatteista puhuttelee minua ja f) löysin tämän videon kerrassaan hurmaavan Eleonoren Ytligheter-blogista ja katsoin parhaaksi jakaa sen kanssanne, kiitos-tack.

Minimarket – AW11 – Vìkìngì
Directed by: 1:2:3
DOP: Axel Lindahl, 1:2:3
Music by: Goran Kajfes & David Österberg
Additional photography: Carl Kleiner

Kommentoi

  1. Oonko vanhanaikainen, kun haluaisin aina nähdä mallistot kuvina enkä miltään videoilta (joita nykyään tuntuu puskevan aika paljon!) Oon kyllä muutenkin maailman huonoin painamaan play-nappia nettivideoissa, klikkaan kaikki mahdolliset tekstilinkit kyllä, mutta hermostun jos ruudulta pläjähtää yhtäkkiä ääntä, liikettä ja kuvaa :D (Lisäksi mulla ei ole mitään vaikeuksia lukea pitkiä tekstejä, mutta keskittyminen herpaantuu videokuvassa jo noin puolen minuutin jälkeen…)

    Steven Alanin lookbook oli täydellisyyttä, ja niin inspiroiva! Tallensin siitä koneelle vaikka kuinka monta kuvaa. Malleja tönöttämässä valkoista taustaa vasten, niin sitä pitää.

  2. Eeva, ymmärrän kyllä hyvin pointtisi. Itse olen myös aivan poikkeuksellisen huono nettivideoiden katselija, mutta tällaisen kohdalla voin tehdä poikkeuksen.. Paitsi, että Minimarket kiinnostaa, tuli hieno pätkä katsottua tällä kertaa sen vuoksi että ”tuoteselosteessa” luvattiin artsy-pätkää ja napsuja mallistosta eikä sellaista tavanomaisempaa videotaltiointia näytöksestä.

    Mielummin siis mullekin yleensä niitä kuvia mallistoista, just sellaisia missä malli pönöttää selkeästi tasaväristä taustaa vasten… Niihin jaksaa sentään keskittyä, aina :D

  3. […] Minimarketin lisäksi myös Hope taisi jättää näytöksen väliin viimeviikkoisilla Tukholman muotiviikoilla ja päätti esitellä syysmallistonsa tyylitellyn videon muodossa. Vai oliko heillä videoesityksen lisäksi näytöskin, kuka tietää? […]