vikatikki

LavenhamOlin väärässä. Tikkitakki ei missään nimessä ole liikaa, päinvastoin –  se tuntuu yhä enemmän oikealta. Tämänkin syksyn aikana se olisi tarjonnut paljon lämpöä yhdistettynä Aquascutumin takkiini ja jos ensi viikon paukkupakkaset käyvät toteen, niin se palvelisi varmasti myös ohuehkon ranskalaisvalmisteisen talvitakkini alla. Kapteenskan onnistuneen ensivierailun jälkeen oloni on sen verran rohkaistunut, että seuraava vierailu kohdistuu ehkä heppaliikkeisiin kuten Horse & Houndiin tai Hööksiin.

Lavenham Cord Trim Quilted Jacket, 110,92€, asos.com

Kommentoi

  1. Hieno on, mutta olenko jotenkin trendeistä jäljessä, kun minusta tuon takin hihat on hiukan lyhyet, ihan hiukan vain. Vai pitääkö ne ollakin nykyään, niin kuin näköjään housutkin. Tämmöisiä ihmettelee täti-ihminen tänään.

  2. Tämän jälkeen mun on pakko kaivaa äidin vanha, valkoinen tikkitakki kaapista! Tosin se ei ole tälläinen käytännöllinen, vaan enemmänkin napakka ja biker-henkinen :D

  3. Sanni, tai sitten mallilla on vain ylipitkät kädet?

    indie, napakka, biker-henkinen tikkitakki? :D

  4. […] löytänyt itseni puhumasta tikkitakkien, kenkien ja liivien puolesta jo useampaan otteeseen, mutten valitettavasti ole vielä onnistunut […]