quilted as charged

Opening Ceremony_Quilted ShirtSuomenruotsalainen hevosmies sisälläni on mitä ilmeisemmin heräämässä henkiin. Olen viime aikoina päässyt yllättämään jopa itseni haaveilemalla tikatuista takeista. Nyt kun löysin tämän tikatun kauluspaidan Opening Ceremonylta ymmärrän, että takki olisi ollut liikaa. Tämä on vuorostaan aivan täydellinen kompromissi. Pikku kapinallinen sisälläni vetää siis vielä tässä vaiheessa pidemmän korren. Kyllä – olen vaarallinen… pappamopoilija.

Kommentoi

 1. Hei hauskaa,

  mäkin olen jonkunaikaa tässä nyt kelaillut, et itseasiassa tikkitakki vois olla magee välikausitakki. En ole vaan löytänyt sopivaa mallia.

  Toi sun löytämä paita varmaan istuu tosi hyvin ja on mukava muunnos tällähetkellä massasuosiossa olevista flanelliruutu- ja farkkupaidoista.

  Hieno löytö siis!

 2. Vaarallinen pappamopoilija. voi luoja nauroin tolle varmaan vartin yksin. hekotuttaa vieläkin. Krhmm…mutta siis tosi hieno pusero.

 3. hah löysin tänään tummansinisen kapean tikkitakin Tallinnan secondhand-torilta kahella egellä.

  stailaus tulee olemaan haasteellista, mutta uskallan silti toivoa hauskaa lopputulosta.

 4. Anna: valitettavasti olen tähän mennessä löytänyt vasta kuvan tästä kauluspaidasta. Jos joku tietää missä näitä myydään, niin otan ilomielin vinkkejä vastaan. Hienoa että löysit oman tikkitakin, itse jatkan haaveilua:)

  martta: Wroom wroom. :)

 5. […] tikkitakki ja nyt kengät. Tämä kenkäpari on Casely-Hayfordin tulevan kevään mallistosta ja mitä […]

 6. […] Olin väärässä. Tikkitakki ei missään nimessä ole liikaa, päinvastoin –  se tuntuu yhä enemmän oikealta. Tämänkin syksyn aikana se olisi tarjonnut paljon lämpöä yhdistettynä Aquascutumin takkiini ja jos ensi viikon paukkupakkaset käyvät toteen, niin se palvelisi varmasti myös ohuehkon ranskalaisvalmisteisen talvitakkini alla. Kapteenskan onnistuneen ensivierailun jälkeen oloni on sen verran rohkaistunut, että seuraava vierailu kohdistuu ehkä heppaliikkeisiin kuten Horse & Houndiin tai Hööksiin. […]

 7. […] Mene ja tiedä, mutta laitan syksyn tulon tuoreen vakosamettivillitykseni syyksi ja otan tämän seuraavan askeleen pappamopoilijan maailmaan selkä suorana. (Pakko, kun uusi sametti ei ihan hevillä […]