hän on täällä tänään

Minimarket Shoe ZipperMonet verkkokaupat hemmottelevat ja houkuttelevat asiakkaitaan joulun aikaan joulukalenterin muotoon verhoilluilla tarjouksilla, kuten esimerkiksi eräs ikisuosikeistani – Scout The Store. Aiemmat luukkutarjoukset eivät ole osuneet ostoshermooni, mutta nämä Minimarketin vetskarikorkkarit valitettavasti hieman kutkuttelevat. Jätän väliin pitkin hampain, koska ei ole lienee perusteltua ostaa hauskoja katseenkiinnittäjäkenkiä kun kaiken kanssa käyvät mustat peruskorkkaritkin jostain syystä kaapistani vielä puuttuvat. Teille, joilla on perusasiat kunnossa, suosittelen näitä herkkupaloja lämpimästi. Tänään tilattuna kenkien hintalapusta kun lähtisi vielä sievoinen siivu pois.. Olkoonkin, että hintaa valitettavasti vielä ihan kiitettävästi jääkin.

Nätit! Kytätään luukkuja, vielä on joulukuuta jäljellä. Ja mulla kun ei ole edes suklaakalenteria…

Minimarket Shoe Zipper, tänään n. 150 €, huomenna n. 195 €, scoutthestore.com

Kommentoi

 1. Oijoi, miten ihanat! Ja 150 euroa on lähes siedettävä hinta moisista… jos hinta olisi pari kymppiä alhaisempi, taitaisin sortua. Tosin kiikutin tänään kotiin kahdet saappaat, kun en osannut päättää, kummat ovat täydellisemmät… aion vielä palauttaa toiset, jahka saan punnittua molempien parhaat puolet.

  Olen muuten niin turhautunut, kun mokkamekon palautusrahat piti sijoittaa siihen ikuisuusunelmaan, ja kun eilen menin verkkokauppaan sitä ostamaan, niin sitä ei enää ollut mun koossa!! Murr, nyyh ja raivari.

 2. Hei, kohta kyllä yhdistetään kenkäkaapit kun jatkuvasti himoitsemme melkein kaikkia samoja kenkiä ja rikastutaan hetkessä! Tai voi olla, että siinä vaan köyhtyisi vielä nopeammin.
  Ihanat nuo ovat kyllä ja 150€ on todellakin ihan kiva hinta. Eipä vaan tule tarpeeseen täälläkään ja mua vähän häiritsee noissa toi välimuoto-korko, ihanat kyllä silti!

 3. Vimps, kenkähullun arkea :D Laitahan kuvia saappaistasi. Ja harmi, että mekko meni palautukseen eikä ikuisuusunelma toistaiseksi tärpännyt… Onnea metsästykseen. Onneksi vaatteet eivät tästä maailmasta kesken lopu.

  Anna, loistava idea! Paljonkohan onnistuisimme ”säästämään” tällä ratkaisulla? :) Korko on kieltämättä vähän välimuoto, mutta sitä on kuitenkin 9 cm.. Näyttää matalammalta, eikö?

 4. Oho, näyttää kyllä joltain 5-6 cm korkuiselta.. Luulenpa tosiaan, että toi ratkasu ei loppujen lopuksi tai edes alkuunsakkaan olisi sittenkään se budjettiystävällisempi vaihtoehto.. Ehkä vaan parempi olla p.a. ja jatkaa haaveilua :)

 5. anna, oisin veikannut samaa mutta pakko kai se on uskoa kun… niin lukee internetissä? :) Mutta joo, pidättäytykäämme yhteisestä kenkäkaapista, muuten iskee perikato. Olisko meillä ollut edes sama kengänkoko?