edie

Kevättä ilmeisesti rinnassa, kun löytää itsensä haikailemasta mokkaisten matalavartisten nyörikenkien perään helmikuun kolmantena. Todellisuus on kuitenkin kovin toisenlainen – eilen illalla kiillottelin kumisaappaitani edustuskuntoon, kotimatkalla liukastellessani olin varma ettei kotioven edustan jäisestä, jyrkästä alamäestä selvitä ilman kainalosauvoja ja kokovartalokipsiä. Enkelit olivat kai saattelemassa, kun selviydyin lopulta loskan peittämästä piilojäästä pelkillä märillä varpailla. Nahkaiset nilkkurini tosin saivat yhden uuden tiesuolasta ja kosteudesta aiheutuneen ruman kohoumaraidan kärkiinsä. Niitähän ei sitten korjatakaan enää millään…

Muut ruskeiden, mokkaisten ja superhienojen Edie-kenkien ystävät lienevät kuivien katujen maissa tai vaihtoehtoisesti yltiöoptimistisia loskajääkauden loppumisajankohdan arvioimisessa, oma kokoni kun olikin  jo loppuunmyyty. Nyt hieman harmittaa. Siis tuo nauhan tupsu, tuo nauhan tupsu! Mitkä täydelliset mekkokengät, millaiset pappahousujen kaverit! Tuleekohan näitä lisää?

B Store Suede ”Edie” Shoe, 239 €, farfetch.com

Kommentoi