shortsit päällä pakkassäällä

Niin, miksei sitä voisi kiskoa shortseja jalkaansa myös marraskuussa.. Ihan yhtä lyhyethän nuo ovat kuin se talveen villatakeilla ja sukkiskerroksilla päivitetyn kesämekon helma. Jos se toimii, mikseivät myös shortsit? Itse en ole liiemmin tainnut shortseja sukkahousuihin yhdistellä, noiden kuvan shortsien kohdalla voisin tehdä jopa poikkeuksen. Ovat niin hienot, joutuu nöyrtymään.

Villatakki Steven Alan Varsity Sweater, $265, lagarconne.com
Paita Hope x Nina Persson Nina Blouse, $295, lagarconne.com
Laukku Hope Shopping Bag Patch, 1900 SEK, hope-sthlm.com
Shortsit Organic by John Patrick Elastic Rolled Short, $198, lagarconne.com
Kengät Rag & Bone Wakerfield Boat Shoe, $395, lagarconne.com
Huivi Whyred Nogra, 85 €, whyred.se
Villasukkahousut A.P.C. Rib Tights, 55 €, apc.fr

Kommentoi

 1. Täällä mennähän shortsit päällä vuoden ympäri. Olen sitä mieltä, että ”shortseja ei saa käyttää sukkahousujen kanssa” -tyyppisiin tyylisääntöihin on varaa vain niillä, jotka asuvat Kaliforniassa tai Bangkokissa.

 2. Ja hei, mikä ihme on Hope x Nina Persson? Tästähän täytyy ottaa selvää. Paitsi että en taida uskaltaa klikata itseäni tuonne sivuille, jos siellä on tommosia villatakkeja ja shortseja tarjolla… joulupukki, oletko kuulolla?

 3. Nyt olisi hyvät vinkit tarpeen…. Kaipaan kaikin puolin oivallista laukkua / reppua untuvaisen parkatakin kaveriksi! Olen aivan neuvoton : )

 4. Eeva, veikkaan että mäkin menisin jos omistaisin. Haikailin eilen illalla että virittäisin shortsihaalarini päälle hieman villatakkia ja pukisin sen päälleni villasukkisten kanssa mutta harkitsen vielä.. En tiedä kuinka käytännöllinen napeilla kiinnitettävä vaate olisi jos sen alla että päällä olisi kerroksittain kamaa. Argh.

  ”Cardigansin laulaja” Nina Persson on tehnyt Hopen kanssa pienen malliston, joka näyttää melko pätevältä lukuunottamatta sitä yhtä harsohametta jota en vaan tajuu. Mene katsomaan, ota joulupukki mukaan!

  esteri, pari päivää asian kanssa painiskelleena olen tullut lopputulokseen:

  mikään ei sovi. :D

  Itse taidan rimpuilla tuon Alexani kanssa pakkaskuukaudet vaikkei tuo kombo untuvaparkan kanssa mikään komein kieltämättä olekaan… Harkitsen kylläkin jotain ihanaa mutta rennompaa vahakangaslaukkua Ally Capellinolta (http://allycapellino.com/). Voisin kuvitella että tuonhenkinen tyyli toimisi aika monen untuvaparkan kanssa..

  Omat suosikkini Ally Capellinon kankaisista laukuista:
  http://allycapellino.co.uk/frank.html
  http://allycapellino.co.uk/timothy.html
  http://allycapellino.co.uk/alphonse.html

  Oh well, enää muutama kuukausi ;) Kävelin tänään töistä kotiin ja aloin haaveilla kenkiin kiinnitettävistä mummopiikeistä ja turvallisesta heijastinliivistä. Sanohan, mikä laukku niiden kanssa sopii :D

 5. Inke, mulla oli yhtenä päivänä tommonen shortsihaalari-sukkahousuviritelmä. Sanotaan, että se on tosi kiva, jos ei juo sinä päivänä kauheesti… :D Ensin piti nimittäin kuoriutua yläosaa verhoavista neuleista, sitten itse haalarista ja lopuksi vielä sukkahousuista.

  Ja mä olen suunnitellut susiruman talviparkani kanssa semmosta erähenkistä (mutta siis SÖPÖN erähenkistä!) reppua. Näin semmosen jossain pariisilaisessa trendiliikkeessä ja Niko meinasi kuolla nauruun, koska niiden mökin vintiltä löytyy kuulemma sellaisia läjäpäin ja se tunnetaan 60-vuotiaiden suomalaismiesten keskuudessa nimellä metsästysreppu. Mutta siis sellainen vaalea kangasreppu, jossa on taskuja ja konjakinvärisiä rensseleitä, ooh!

 6. Eeva, onneksi en itse ehtinyt pukemaan shortsihaalaria, sukkista, aluspaitaa ja villatakkeja päälleni ENNEN kuin huomasin tämän pikkupikkuisen edessä häämöttäneen ongelman… :D Taidan odotella kevättä aikuispotkupukuni kanssa, ihan suosiolla.

  Mäkin kuolasin miesten trendiliikkeissä Tukholmassa noita tuollaisia maailman sööteimpiä metsästysreppuja! Just sellasia kankaisia, joiden kiinnitysremmit ovat konjakinväristä nahkaa. En vielä sortunut, lähellä oli. En tosin tiedä sopisiko se juuri minun muhkuparkani kanssa, mutta duffelin kanssa voisi ehkä toimiakin.. Hmm. Ja siis sama – isäni varastoista taatusti löytyisi muutamakin kriteerit täyttävä eräreppu. Pihinä miehenä hän ymmärtää hyvän päälle ja pitää noista kiinni ikuisesti enkä edes uskaltaudu kysymään yhtä omakseni – en saisi, mutta poistuisin sieltä 10 muovista mainosreppua rikkaampana. :D

 7. Inke, viikonloppuna mietiskelin itsekkin juuri Ally Capellinon Timothya laukkuongelmani pelastukseksi… En ole tehnyt vielä hankintaa. Ja mitä eräreppuihin tulee, niin omistan Sandqvistin Roald mallisen repun khakin värisenä (http://www.sandqvist.net/), ja ei toimi parkani kanssa… Vaikka niin kovasti toivoisinkin toimivan!!
  Ja mummopiikkien hankkimista on täälläkin jo harkittu : )

 8. esteri, hahaa – great minds think alike! Harmi vaan, ettei se eräreppusi (taidan tietää mallin, kuolasin juurikin sitä Ruotsissa..) toimi parkasi kanssa.. Ajatuksen tasolla joo, mutta joskus käytäntö vain sotii kaikkia järjen sääntöjä vastaan. Yhyy. Pidänpäs sinutkin mielessä, jos satun keksimään jotain oivallista Ally Capellinon lisäksi, olen tätä samaa juttua tässä pohdiskellut nämä pakkaspäivät suht toivottomana :)

  sis, on hieno! Enemmän vain mun duffelin pariksi kuin toppatakin.. Juukeli kun ei sen kanssa sovi täydellisesti edes paperipussi :D