a match made in heaven

Kyllä, Our Legacyn ja Trés Bien Shopin yhteisestä liikkeestä Welcomesta on muodostumassa yksi ehdottomista suosikeistani. Ensivierailuni vajaa kuukausi sitten oli hienoinen pettymys, toki suhteutettuna äärettömän korkeisiin odotuksiini ja siihen että kauppa oli avattu vain viikkoa aiemmin.

Nyt kaikki oli toisin ja suurin osa kauppaan aiotuista vaatteistakin oli tullut jo perille – ja että olivatkin hienoja vaatteita. Aldenin upeita kenkiä, Engineered Garmentsin aina yhtä hienoja pikkutakkeja, Howlinin korkealaatuisia neuleita, RRL:n Euroopan mittakaavassa jopa harvinaisia farkkuja. Niin, ja sokerina pohjalla vielä lähes koko Our Legacyn syksyn mallisto sekä erinomainen palvelu. Rajallinen matkabudjetti olikin sitten oikeastaan ainoa haaste, mutta tyhjin käsin en kuitenkaan joutunut poistumaan… The owls are not what they seem.

Kommentoi

  1. […] Jan « a match made in heaven […]

  2. […] The owls are not what they seem. Lause on skottilaisen Howlin’in slogan, itse muistan sen kuitenkin jo loistavasta tv-sarjasta nimeltään Twin Peaks, jonka olemme juuri katsoneet DVD:ltä Inken kanssa. Jälleen kerran yksi ysärisarja, joka toimii hyvin myös pukeutumisinspiraation lähteenä. Onko Seinfeldin ja Twin Peaksin lisäksi muita? […]