welcome

Perheeni ja mattojen lisäksi on tästä päivästä lähtien yksi hyvä syy lisää lähteä Tukholmaan.

Kyseessä siis kahden loistavan eli Our Legacyn ja Très Bien Shopin yhteinen liike Tukholmassa, joka avattiin tänään osoitteeseen Sibyllegatan 9. Liikeen nimi on Welcome ja myynnissä on liuta loistavia merkkejä, kuten esimerkiksi Alden, A.P.C., Engineered Garments, Gitman Vintage, Mark McNairy, Moscot, Nanamica ja Yuketen.

Maltan tuskin odottaa seuraavaa Tukholman reissua, joka koittaa jo parin viikon päästä.

Kommentoi

  1. […] ainoa mielipide, jolla on mitään merkitystä pitkällä tähtäimellä. Tupsuliina tarttui mukaan aikasemmin mainitsemastani WELCOME-nimisestä liikkeestä, josta löytyi myös kuvassa näkyvä kauluspaita. Molemmat ovat Our […]

  2. […] paljon, mutta eniten haukoin henkeäni ihastuksesta muutamissa herrainvaatettamoissa. Esimerkiksi Welcome ja Kocksgatan 17 olivat kerrassaan tyylipuhtaita kokonaisuuksia – tuntui, että jokaikinen […]

  3. […] Our Legacyn ja Trés Bien Shopin yhteisestä liikkeestä Welcomesta on muodostumassa yksi ehdottomista suosikeistani. Ensivierailuni vajaa kuukausi sitten oli […]

  4. […] Welcome, Tukholma. Myös raadin naisjäsenet olivat varsin vakuuttuneita tämän tyylipuhtaan miestenvaateliikkeen valikoimasta ja ammattitaitoisesta, tuputtamattomasta palvelusta. […]