mattador

Äitini vinkkasi keskellä sisustusvimmaamme italialaisesta mattovalmistajasta nimeltään Golran sekä heidän upeasta projektistaan Carpet Reloaded. Jösses, sanon minä.

Matot ovat hienoja, niin hienoja. Kaikki jo valmiiksi kulahtaneen ja elämää nähneen näköisiä, mutta hyvällä lailla – vähän samalla tavalla kuin käytössä vuosien varrella kuluneet farkut. Farkut vain kuluttaa itse hieman nopeammin aidosti kuluneiksi ja mukavan rähjäisiksi kuin olohuoneen maton..

Olisin valmis lähtemään Tukholmaan NK:n tavarataloon hakemaan omamme hetimmiten. Issuesin päämajaan sopisivat parhaiten ylärivin kaksi vasemmanpuoleista tai ensimmäinen vasemmalta alarivissä, mutta jos saisin valita yhden vapaasti eikä tarvitsisi miettiä mikä sopii mihinkin, valintani olisi tuo punainen. Se on yksinkertaisesti hienoin!

Kommentoi

 1. Kiitos vinkiststä! Ja katsokaapas mattoa seinällä – vanha venäläinen perinne, joka hienosti modernisoitu,

 2. oi kyllä! täällä on kanssa podettu mattovimmaa ja olenkin kahlannut näitä läpi raivopäisesti. tilasin jopa hinnaston ja totesin että enää puuttuu 16000 PUNTAA jotta saa ne kaksi joista on unelmoinut jo monta vuotta. syvä huokaus.

 3. aaaaaa just what i need! paljonkohan mahtavat kustantaa?

 4. Viimeksi kun kävin Skannossa, niin heti siinä alakerrassa oli samantyyppinen palaratkaisu. En muista merkkiä, mutta sekin oli hieno. Hintaa taisi olla kyllä hiukan liikaa omalle budjetille, tietty. Oletan, että noillakin on. Antaisivatkohan pankista lainaa, jos sanoisin, että rupean investoimaan hienoihin mattoihin..

 5. […] ja mattojen lisäksi on tästä päivästä lähtien yksi hyvä syy lisää lähteä […]

 6. Ja juuri kun olin saanut päätettyä että mattoja ei uuteen kotiin tarvita ainakaan lähitulevaisuudessa ja ensin investoidaan sohvaan ja nojatuoliin ja pariin muuhun huonekaluun aloinkin miettiä että ehkä niitä vanhoja sohvia kestää vielä katsella vähän pidempään jos lattialla lojuisi tuollainen kaunotar (punainen!).

 7. mom, heti kun löytyy vapaa seinä :)

  mikko, huh.. nämä matothan maksavat vain n. 2000 euroa kipale, joten pääsemme halvalla suhun verrattuna!

  aurora, tosiaan n. 2000 euroa oli mattojen hintalappu.. Taitaa jäädä haaveeksi tässä vaiheessa.

  maria, täytynee käydä katsomassa. Sääli vaan, että Skannon tuotteet monesti ovat hitusen liian kalliita :)

  Ancka, itse priorisoisin ja ostaisin huonekalut ensimmäisenä. Matto tulee kun / jos on tullakseen. Tai siis näin meillä – sohvalla, pöydillä ja kirjahyllyillä kun pärjää arjessa pidemmälle kuin matolla :)

 8. Näin kaksi mattoa rivistöstä takuulla Casuarinassa viime viikolla. Alarivin toinen matto vasemmalta ja ensimmäinen oikealta olivat esillä liikkeessä. En alkanut kyselemään muiden mallien perään, sillä esillä olevien hinnat pelästyttivät ulos haaveista: 5 ja 6 tuhannen euron välillä yhdelle matolle tuli hintaa. Olivat vielä kauniimpia kuin kuvissa. Voi kyynel.