the owls are not what they seem

The owls are not what they seem. Lause on skottilaisen Howlin’in slogan, itse muistan sen kuitenkin jo loistavasta tv-sarjasta nimeltään Twin Peaks, jonka olemme juuri katsoneet DVD:ltä Inken kanssa. Jälleen kerran yksi ysärisarja, joka toimii hyvin myös pukeutumisinspiraation lähteenä. Onko Seinfeldin ja Twin Peaksin lisäksi muita?

Noh, mutta asiaan. Alla oleva upea villaneule löytyi tosiaan viime viikonloppuna Tukholmasta. Tykästyin hetkessä ja tämä päällä olen kuin pikkulapsi jouluaattona. Onnellinen.

Neule Howlin’ by Morrison
Kauluspaita Our Legacy
Huivi Stockmannilta

Kommentoi

  1. Pitkin päivää olen palannut ihastelemaan kuvaa villatakista. Upeat värit ja pystyn kuvittelemaan, miten ihanan lämmin tuo neule on näillä pakkasilla. Itsellä lämmikkenä on viime päivinä ollut aikoinaan mummuni käyttämä miesten neuletakki. Ihmisten mielipiteet neuleestani jakautuvat kahtia: toisten mielestä villatakkini on kaikessa pappamaisuudessaan ihana, toisista taas aivan järkyttävän kamala. Mua miellyttää takissani juurikin tuo pappamaisuus ja myös takin väljyys, joka tuo mieleeni 90-luvun jättimäiset neuleeni.

    Mullekin nuo ysärisarjat ovat parin viime vuoden aikana tyyli-inspiraation lähteenä. Samoin 90-luvun brittiläiset musiikkilehdet ja -videot, sekä mm. Reality Bites – ja Singles-elokuvat. Melko hassua, että tyyli-inspiraation lähteenä ovat taas samat valokuvat, leffat ja tv-sarjat, joista imin vaikutteita pukeutumiseeni n. 15 vuotta sitten :)

  2. Lotu, neule on lämmin ja pappaneuleita joutuu arvostamaan – parasta näillä keleillä ja varmaan vielä keväämmälläkin :)

    Laitetaanpas leffavinkit katselulistalle (siis uusintamielessä…), saadaan taas jotain mistä ammentaa. Hyvä palaa näköjään aina takaisin!