trunk clothiers

Lontoon matkaani rajallisen aikataulun vuoksi oli tehtävä kovaa esiseulontaa heti alkuun. Tiesin jo etukäteen etten missään nimessä tule ehtimään kaikkiin kauppoihin mihin haluaisin, oli siis pakko keskittyä pariin harvaan ja valittuun kauppaan. Valintani olivat Dover Street Market ja parisen kuukautta sitten avattu Trunk Clothiers. Dover Street Marketin keskiviikon vierailu oli todella pikainen ja vaikka kauppa olikin kaikin puolin upea, kukkaroni ei valitettavasti ollut samaa mieltä. Hintalappuihin painetut summat olivat melkoisen suolaisia ja poistuin tyytyväisenä liikkeestä tyhjin käsin.

Torstai olikin sitten aikataulullisesti hieman parempi päivä ja minulla oli kunnia vierailla ruotsalaisen Mats Klingbergin pyörittämässä Trunkissa, joka sijaitsee Marylebone-nimisellä alueella. Olinkin jo ehtinyt lukea paikasta useammastakin nettijulkaisusta ja odotukset olivat korkealla, onneksi vierailu ei tuottanut pettymystä. Yläkerta oli täynnä toinen toistaan hienompia italialaisia luomuksia. Tarjolla oli pikkutakkeja Barenalta ja Bogliolilta sekä housuja Incotexilta. Lisäksi saatavilla oli J.Crew:n kauluspaitoja, Trunk taitaakin olla ainoa eurooppalainen liike joka miesten mallistoa myy tai ainakin yksi harvoista.

Alakerta oli vuorostaan itselleni yksi Euroopan parhaista paikoista. Pieneen tilaan oli ängetty BD Baggiesin kauluspaitoja, Woolrich Woolen Millsin pikkutakkeja ja Beams+:n vaatteita. Olisin helposti voinut kantaa mukanani ulos aivan huikean määrän vaatteita, mutta onneksi pää pysyi kylmänä eikä homma lähtenyt täysin lapasesta. Tyhjin käsin en liikkeestä kuitenkaan poistunut, mukaani tarttui yksi helmi. Tästä on luvassa kuvia toivottavasti huomenna, kunhan heräisin ajoissa ja ehtisin napsimaan muutaman kuvan päivänvalossa.

Trunk Clothiers tulee taatusti olemaan liike, jossa vierailen aina kun onni suo ja pääsen Lontoossa käymään. Käykää tekin, ette tule pettymään.

Kommentoi

  1. Osaatko sanoa millainen hintaluokka oli esim. Beamsin vaatteilla?

    Trunkissa tulee varmaan(/toivottavasti) käytyä tuossa ens kuun alkupuolella ATP-festareiden yhteydessä.

  2. […] niin, tässä olisi nyt muutama otos eilen mainitsemastani Trunkista mukaan tarttuneesta helmestä. Helmi on Beams+:n upea pikkutakki, joka on tehty melko […]

  3. Sanoisin että hintataso on suunnilleen sama kuin Acnella, mutta laadullisesti pyöritään jopa samalla tasolla kuin Woolrich Woolen Mills. Tykkään!

  4. […] hehkuttanut ja rakastanut enimmäkseen ruotsalaisia, japanilaisia ja amerikkalaisia valmisteita. Marraskuisen Lontoon reissun aikana pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan italialaiseen Barenaan, ja ihastuin […]