lyxtvål

Lontoon tuliaisia: ihanan ylellistä Molton Brownin suihku- ja kylpygeeliä, kosteusvoidetta ja tuoksukynttilä kauniissa lahjapakkauksessa. Vieläpä täydellinen tuoksuvalinta, tuntuu täysin omalta. Kiitos! Mutta vielä kun näitä raaskisi käyttää…

Kommentoi

  1. Käyttöön vaan, lisää saa Stockalta, kun pullot tyhjenevät. Arjen luksusta.

  2. Suosittelen kovasti suihkugeeleistä ”Black Pepper”-tuoksua :)

  3. Satu, otin todellakin saippuan ja vartalovoiteen käyttöön sunnuntaina.. Ja kappas vaan, eipä taida ihan hetkeen paluuta perus-Palmoliveihin olla vaikka olenkin ollut vuosia sitä mieltä että suihkugeelistä on turha suuremmin maksaa :D Suihkugeeli on aivan uskomattoman ihanan tuoksuista, paksua ja riittoisaa, samat sanat vartalovoiteesta plus se, että se tosiaan imeytyy ihoon ihan hetkessä… Tätä ei liian moni vartalovoide ole kohdallani pystynyt tekemään. Kallista, mutta lienee hintansa väärti niin kauan kuin tämä tuntuu luksukselta eikä vain saippualta ja rasvalta :)

    Ville, kiitos vinkistä, mustapippurin suurena ystävänä aloin heti himoita moista :)

  4. […] määrän Molton Brownin tuotteita – lähipiirini näköjään tietää, mistä tykkään ja lahjat ovat osuneet enemmän kuin kohdalleen. Suihkusaippuavaihtoehdoista koluttuna on nyt yhdeksän, käsisaippuoista kolme, vartalovoiteista […]