konvehdinmussuttaja

Joulusuklaat olivat näköjään jo rantautuneet lähikauppaamme, kukapa sitä nyt tuoreita konvehteja jouluna haluaisi syödäkään. Pohdin jo pelastavani yhden konvehtirasian pois kaupasta vanhentumasta, itsekurini viimeiset rippeet ajoivat minut kuitenkin eteenpäin ilman varaslähtöä suklaasesonkiin. Tai itsekuri ja itsekuri – ei yksinkertaisesti ollut pokkaa ostaa konvehteja vain itselleen! En ymmärrä, mistä himo kumpusi – eivät ne perusankeat boksit edes ole se juttu, nälkäisenä ja verensokeri alhaalla nougattäytteiset teolliset konvehdit tuntuivat parhaalta idealta ikinä. Taisivat Juhlapöydän Parhaat kumppaneineen kuitenkin jäädä pyörimään mieleeni, kun kaikki ruskean ja beigen sävyt näyttävät nyt erityisen hyviltä.

Villatakki A.P.C. BCBG Cardigan, $290
Paita Apiece Apart Scoop Neck Button Blouse, $240
Hame Opening Ceremony Seamed Full Skirt, $414
Pikkulaukku Vanessa Bruno Tresse Grand Porte-Monnaie, $320
Kengät Woman by Common Projects Wingtip Oxford, $495
Kynsilakka Uslu Airlines x Bernhard Willhelm ’WAW’ Nailpolish, $31.50
kaikki lagarconne.com

Kommentoi

  1. Inke! Meillä on Kympissä tuo hame myynnissä, yksi kappale jäljellä, kokoa S! 399€ on hinta. Se on ihana! t. anna

  2. Ihan saatanan kallis, voi kökkö! Mutta aivan ihana! Törmäillään toivottavasti taas pian, Anna :)