darkstar: north

En nyt heti osaa selittää, miksi synkähkö elektroninen musiikki yhtäkkiä kolahtaa paremmin kuin aikoihin. Saattaahan toki olla, että kyse on ulkona vallitsevan syksyn taiasta.

En myöskään koskaan ole jaksanut perehtyä genreihin niin paljon, että osaisin sanoa millainen musiikki voidaan oikeaoppisesti määritellä dubstepiksi. Yksi asia on kuitenkin varma – vaikka en osaa määritellä sitä, tykkään siitä. Darkstarin North tarjoaa juuri oikean tunnelman tähän lauantai-iltaan. Tutustukaapa vaikka tuon Gold-nimisen kappaleen lisäksi seuraaviin: Aidy’s Girl Is A Computer, nimikkokappale North ja lopetusraita When It’s Gone. Toimii!

Iso kiitos loistovinkistä kuuluu jälleen Stupidon Mathiakselle.
Seuraavaksi taidan kaivaa esiin kaoottisesta levyhyllystämme Burialin levyn Untrue.

Kommentoi

  1. Häftig video!:)