olen tahtoo-tilassa

Miten tällaiset kuvat voisi jättää huomioimatta? Niissähän on vaatteita, jotka kerta toisensa jälkeen onnistuvat näyttämään tuoreilta, silti perinteitä unohtamatta. Jalo taito tämäkin.

Kyseessä on r by 45rpm sekä heidän ensi syksyn ja talven lookbookinsa. Merkki onnistuu kyllä inspiroimaan joka kerta ja samalla herättämään uskomattoman vahvan tahtoo-tilan. Valitettavasti tiedän myös, että merkki on aivan liian kallis omaan kukkarooni, joten nämä kuvat täytyy kyllä ottaa ihan puhtaasti inspiraationlähteenä. Väri- ja asustemaailma on itselleni tuttu ja turvallinen. Nykyään pystyn jo – pienen harjoittelun jälkeen – yhdistelemään harmaata, sinistä, punaista sekä lisäämään vielä kaulaani pienen huivin ilman minkäänlaisia ongelmia. Siihen yhdistely- ja asustamisosaamiseni loppukin ja pääsemme kuvien ainoaan epäkohtaan: hatut. Omaan päähäni ne eivät vaan sovi, enkä edes aio yrittää. Ne jääköön heille, jotka pystyvät hattunsa tyylillä kantamaan.

Kuvat täältä

Kommentoi