hatunnoston paikka

Hei, meilläkin on täällä Suomessa merkkejä joilla on taustalla historiaa, tarinoita, perinteitä ja hyviä arvoja. Ja tuo kuvassa näkyvä Mashmarketin ja Fredriksonin yhteistyön upea tuotos todistaa sen. Jos haluat omasi, niin kannattaa toimia ripeästi, sillä hattuja on myynnissä sadan kappaleen rajoitettu erä. Hatut ovat myynnissä täällä.

Sääli vaan että tämänkaltaiset yhteistyökuviot ovat melko harvassa meilläpäin. Ainakin vielä..

Mitä muita perinteikkäitä suomalaisia merkkejä löytyykään?

Kommentoi

  1. On kyllä hieno, täytyy katsoa löytyiskö siihen sopiva tila hattuhyllystä!

  2. Mielestäni yksi ajankohtaisimmista mutta unohdetuimmista suomalaismerkeistä on R-collection. Esimerkiksi ”kulkurireput” nahkayksityiskohdin on löytynyt valikoimasta jo pitkään, samoin parkatakit ja muut laadukkaat ja yksinkertaiset vetimet villavaatteista coretakkeihin. Suomalaisessa tavarassa on myös hinta kohdillaan.