Kommentoi

  1. Kaunis klassinen asu!

    Inke; olen ihaillut klassisen kaunista ja kuitenkin rohkeaa tyyliäsi jo pitkään. Kysyisin sinulta vinkkiä minkälaisten sukkisten/housujen/kenkien kanssa voisin parhaiten yhdistää Acnen Wham-neulemekkoni (pussimainen neulemekko). Ongelmani nimittäin on, että ostin mekon tummansinisenä ja nyt mietin kotona, että minkä väriset sukkikset ym. sopii tummansinisen mekon kanssa. Yhdistäisitkö mustat paksut sukkahousut mekkoon vai mitä olet mieltä väriyhdistelmästä sininen-musta?

  2. tennarit <3

    ja missä välissä sun tukka venähti noin paljon?!

  3. Katze: en ole mikään Inke (tietenkään), mutta jos mietit musta-tummansininen -yhdistelmää, niin katsopa vaikka ensi kevään Armanin kokoelma. Siellä on hyviä esimerkkejä.

    Ja inkelle: kaunis asu ja kauniit hiukset.

  4. Mahtavasti istuvat varmarit! Uskaltaisinkohan tiedustella, että mikä malli kyseessä? Ikuisuusprojekti ”täydelliset farkut” on aina ja ikuisesti käynnissä. Acneja en ole vielä testannut, lähes kaikki muut kyllä, tuloksetta. Noissa näen potentiaalia täydellisyyteen :)

  5. Katze, voi kiitos kauniista sanoistasi! Onnittelut Wham-hankinnastasi, olen haalinut kolme erilaista versiota vuosien varrella ja rakastan jokaista syvästi – ne ovat jotenkin niin helppoja ja käyttökelpoisia, perusvaatteita jotka eivät kuitenkaan ole mielestäni missään määrin tylsiä. Oli niin lähellä että olisin hankkinut itselleni vielä tuon tummansinisen, mutta totesin että rajansa kaikella – ehkä kaapissani voi olla jotain muutakin kuin samanlaista mekkoa muutamassa sävyssä :D

    Mut juu, mun mielestä voi ihan mainiosti pamauttaa tummansinisen neulemekon mustien, peittävien sukkahousujen kanssa. Kammosin väriyhdistelmää tummansininen-musta piiiitkään, kun joku joskus vuosia sitten julisti niin vakuuttavasti että ”niin ei koooooskaan tule tehdä”. Tajusin jokin aika sitten, että todellakin voi ja kannattaakin. Itse saattaisin mennä yhdistämään tummansinisen ja mustan liittoon vielä hipauksen harmaata vaikkapa huivin muodossa, mutta varmasti toimisi ilmankin. Mikseivät muuten tummansiniset sukkiksetkin toimisi – itse olen haikaillut tummansinisten 80 denieristen sukkisten perään jo tovin, saattaisivat tuoda jotain uutta eloa sinisävyisiin mekkoihini. Ja harmaista villasukkiksistakin haaveilen, nimenomaan tummansinisten mekkojen pariksi.

    stellagee, joo, tennarit! <3 Mä en ymmärrä mun hiustenkasvua.. Juurihan nämä taas pätkäistiin "ennätyslyhyiksi", nyt ne ovat ponnarilla. Ei kai saa valittaa...

    m, great minds think alike! :) Niin, ja kiitos. Tukka kyllä saa lyhentyä kun kampaaja-aikani koittaa, en enää näe otsatukan alta :D

    Miia, kiitos! Nämä ovat Acnen uudet Flex-malliset farkut, Beamista löysin joku aika sitten. Ihan huiput pöksyt: kapea lahje, sopivan mummokorkuinen vyötärö = ei runttaa jenkkakahvoja esiin vaan sulkee ne hellään syleilyynsä <3 Lisäksi näissä ei ole lahkeissa saumoja kuin sisäpuolella, mun mielestä se näyttää melko kivalta! Käy kokeilemassa, toivottavasti passaavat sullekin!

  6. Inke, kysyisin neuvoa, kun sulla ilmeisesti on aika monta A.P.C:n takkia :) Olen tilaamassa 70’s Pea Coatin harmaana A.P.C:n omasta verkkokaupasta eli osaatko sanoa A.P.C:n takkien koosta, että vastaavatko kokoaan vai ovatko pieniä/isoja?
    Kiitos jos ehdit vastailla :)

  7. h, onhan noita kolme päässyt kertymään – tekevät ilmeisesti jotain oikein ;) A.P.C.:n takit vastaavat minun mielestäni kokolappujaan hyvin ja johdonmukaisesti, jokainen takeistani on s-kokoa ja ovat vallan passeleita. Ostan siis yleensäkin kaikki vaatteeni s-koossa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, A.P.C.:llä kokoni on aina ollut kaikesta sovittamastani ja hankkimastani S. Mitään imukireitähän A.P.C.:n vaatteet eivät leikkauksiltaan ole, että jos kaipailet hieman väljyyttä vaatteeseen, niin näiden kohdalla ei sen vuoksi mun mielestä tarvitse ostaa yhtä kokoa isompaa. Jos tähän väliin vielä kehaisisin laatua – kaivoin pari päivää sitten viime syksyksi ostamani ohuenohuen villakangastakin kesäsäilöstään lämmittämään mua lokakuun ajaksi. Käytin sitä ahkerasti viime syksyn, talven leudommat päivät sekä kevään ensimmäiset kuukaudet eikä siinä ole nypyn nyppyä tai muutakaan moitteen sijaa. Napit jouduin tosin ompelemaan itse tiukemmin kiinni ennen ensimmäistä käyttökertaa, mutta niin taitaa joutua tekemään nykyään joka vaatteelle – huoh…

  8. Suu kiinni hiustenkasvusta kun mulla tippuu entisetkin;-) Ihan karsee hiustenlähtö meneillään. Onneksi tykkään pipoista ja lätsistä.

  9. h, vetelen lusikkani soppaan (sori inke) ja totean, että apc-koot ovat juuri noin kuin inke sanookin, mutta eivät sovi kovin pitkälle/pitkäraajaiselle. en ole mikään honkkeli vaan inan alle 170cm.

    käytän heiltä myös kokoa s, joka istuu muuten hyvin, mutta pitkähihaisista hihat jäävät lyhyiksi, m on aivan liian väljä. toki, jos tykkää ranteet paljastavista vajaista mitoista hihoissa, silleen french chic, niin silloin ovat varmaan ihan passelit.

    lisään vielä, että harmittaa, koska tykkään monistakin apc:n jutuista… pläh.

  10. violet, soriiii! En tiedä onko tällä mitään yhteyttä, mutta olen kikkaillut viime aikoina superfoodien kanssa ja nappaillut säännöllisen epäsäännöllisesti MSM-jauhetta (rikkiyhdiste) veteen sekoitettuna. Sillä väitetään olevan yhteyttä hiustenkasvuun(kin)… Tiiä häntä. Oon kyllä myös syönyt kalkkitabletteja muutaman kuukauden. Jotain outoa täällä tapahtuu, tukkaa tulee niin että humina kuuluu.

    stellagee, eiku ihan loistavaa että sanoit – tiedät millainen kääpiö olen ja mulle mikään hihojen lyhyys ei ole koskaan päässyt olemaan mikään issue, päinvastoin kylläkin :D En olisi koskaan edes tullut ajatelleeksi moista pointtia!

  11. Kiitos Inke ja Stellagee! :) Tosi hyvä kun tuli esille tuo hihojen pituus, koska se voikin olla ongelma… :/ Pituutta on 170 ja yleensä käytän kokoa S tai M. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin vähän liian lyhyet hihat, siis mieluummin vaikka ylipitkät tai sitten reilusti vajaamittaiset. Taidan laittaa sähköpostia A.P.C:lle ja kysyä hihojen pituuden ennen tilaamista, ettei tule turhia palautuskuluja.

  12. h, just tuota sinun kaipaamaasi takkia en tähän hätään löytänyt nettikaupoista, mutta net-a-porter on listannut muutaman muun takin hihanmitat, kts. esim. http://www.net-a-porter.com/product/95624 > Size & Fit > View this item’s measurements.

    Ainakin tuossa heidän harmaassa takissaan ja mun duffelissa on molemmissa hihanmitta 45 cm koossa S, liekö tuo sitten joku vakiomitta johon peilata.

    Mutta meili varmaan auttaa – ne vastaa tosi nopeesti…

  13. […] Muuten ovat kyllä mainiot nämä Acnen farkut – väri kohdallaan, vyötärö sopivan korkea (anti-muffin top -mallia), lahje tarpeeksi […]