huivipäivä

Tänään työpaikallani vietettiin epävirallista huivipäivää. Suurin osa porukasta oli siis sattumalta onnistunut pukemaan päällensä jonkinlaisen huivin. Oli villaisia, kuviollisia, yksivärisiä ja erilaisia yhdistelmiä näistä kaikista. Omasta mielestäni on kuitenkin yksi huivityyli yli muiden – bandana. Huivitempauksia olenkin kokeillut jo muutamia kertoja ja vaikka huivin sitominen siististi mutta kuristamattomasti on yhtä tuskaa, on lopputulos sen arvoinen. Vai mitä mieltä te olette?

Kommentoi

  1. Samaa mieltä;))

  2. Ton kyseisen miehen punainen huivi + valkoinen paita yhdistelmästä tulee liikaa mieleen härkätaistelut ja karkuun juokseminen. :) Toi on kyllä jännä tapa sitoa, itse en kuitenkaan ole saanut sitä koskaan tuntumaan luonnolliselta… :/ Ja nyt on jo liian myöhäistä, täällä tarvii VILLAAAAA! Vinkkejä hienoista paksuista villahuiveista otetaan vastaan. :)

  3. Kaikkeen tottuu ;) Palaan toivottavasti villahuivien kera vielä tällä viikolla!

  4. Vai epävirallinen huivipäivä… Työpaikkoja on erilaisia. Täällä vietetään välillä sattumoisin reikä t-paidan kainalossa -päivää tai Dressman-dagenia. Koodarisandaalit-viikko on käynnissä joka viikko.

  5. 2m high and rising, hahahaa! Reikä t-paidan kainalossa -päivä, Dressman-dagen ja Koodarisandaalit-viikko kuulostavat mahtavilta!

    En saa tätä hihitystä loppumaan.

  6. 2 m high and rising, hahahah! Ihan parasta :D

  7. […] jo muutaman otteeseen listannut bandana-huivin erittäin oleelliseksi ja ajankohtaiseksi asusteeksi. Tässäpä jälleen […]