alekoodit jakoon

Scout the Store hemmottelee asiakkaitaan napakalla syysalella, joka alkaa torstaina 30.9. kello 19.00 ja päättyy perjantaiaamuna 1.10. kello 9.00. Kiirettä pitää, mutta aleakin saa parikymmentä prosenttia – ei pöllömpää, jos suunnitteilla on ollut esimerkiksi todella kauniin A.P.C.:n harmaan takin hankkiminen tai oma, ihana Ally Capellino -vahakangaslaukku. Comme des Garçons PLAY -sydänvillatakistani on kyselty säännöllisin väliajoin ja tadaa – sitä löytyy Scoutilta mustana ja sen hinnasta rapsahtaisi tällä kertaa pois sievoinen siivu. Suosittelen lämpimästi, siis kirjaimellisesti. Valikoimaahan löytyy sekä miehille että naisille.

Jos jotain tarpeellista ja ihanaa sattuu valikoimasta löytymään, kirjoita maksuvaiheessa koodikenttään ”AUTUMN” ja juhli, kun olet taas onnistunut säästämään shoppailemalla.

Kommentoi