bump

Veljekset kuin ilvekset.. Tai no, ainakin paljon yhtäläisyyksiä ja melko samanlainen fiiliskin näistä kumpuaa. Melkoisia klompsuja molemmat eivätkä – luonnollisesti – mitään sellaista, mitä olen syksyksi kaavaillut tai mistä minun edes pitäisi lämmetä. Hmm.

Ehkä enemmän silmääni miellyttävät nuo oikeanpuolimmaiset, pidempi varsi tekee näistä kengistä jotenkin jalommat.. Vasemmanpuolimmaiset huokuvat hieman lenkkariviboja, en tosin tiedä onko se sitten tässä tapauksessa paha asia laisinkaan. Pisteet tosin vasemmalle noista kumipohjista. En oikein lämpene nahkapohjista ainakaan arkeen tarkoitetuissa käyttökengissä, kun ne pitää joko pohjittaa uusiksi suutarilla tai lukea orjallisesti säätiedotuksia ja jättää kengät kotiin jos on pienintäkään pelkoa sadekuuroista tai märästä maasta… Onhan nahkapohjassa tietty jonkinlaista luksusfiilistä, mutta minä en oikein kestä näitä pelkotiloja joita olen kokenut ainoan kumipohjittamattoman nahkapohjakenkäparin kanssa. Käyttökertoja kenkäparilla on takanaan kolme, minä vien ne varmuuden vuoksi suutarille työstettäväksi heti huomenna.

Pitäisi taas saada tehtyä näistä kengistä sellainen oma risteytys, niin alkaisi miellyttää. Pidempi varsi, säänkestävä pohja ja halvemman parin hinta – voittajakombo! Mistähän risteytykseni tällä kertaa hiipii vastaan?

Vasemmalla Ganni Sofia Boot, 1195 DKK, oikealla Opening Ceremony Bumper Boot, 2450 DKK, stylepaste.com

Kommentoi