kuin kolme marjaa

Jeffrey Campbell - Black Nation Bootie, Gardenia - 4721 Crazy, Acne - Malin A/W09

Ilmeisesti tämän syksyn monikäyttöisimmän, mutta silti mielenkiintoisen ja tyylitellyn peruskengän kaava on nyt ratkaistu. Toimisivat tunikoiden, joidenkin mekkojen ja hameen kanssa, mutta eiväthän nämä vain vahingossa muuttuisi ysäribuutseiksi farkkuihin yhdistettynä?

Kuvassa vasemmalta oikealle:
Jeffrey Campbell, 198 $ (n.132 €) oaknyc.com
Gardenia, 1700 SEK (n.163 €), grandpa.se
Acne, 380 €, shop.acnejeans.com

Itse ottaisin Acnet Gardenian kuminauhalla, Jeffrey Campbellin hinnalla. Vinkatkaahan, jos tulee vastaan.

Kommentoi

 1. Oioi! Nuo Acnet voisin kotiuttaa vaikka heti. :) Taitaa olla sen Pistol -saappaan lyhyempi sisko? (Miten muuten voi olla taas mahdollista, että ihastuin kalleimpiin kenkiin…)

 2. teresa, oikein bongattu – juuri Pistolin pikkusiskot ovat kyseessä :) (Sama vika täällä. Silmät bongaavat aina jotain josta kukkaro ei tykkää.)

 3. Muhun vetoaa eniten nuo ensimmäiset kengät; sen tapaisia (senkin tapaisia, tiedetään…) olen etsiskellyt alkusyksyn, mutta tarpeeksi tuntomerkkejä vastaavia ei ole tullut vastaan.

  Minä kyllä yhdistäisin ne myöskin farkkuihin, kapeisiin pilleihin, tai sitten leggareihin, niin ja myös hameisiin ja mekkoihin. Voi siinä sitä ysäriäkin olla, mutta nyt mua viehättäisi juuri tuollaisten kenkien yhdistely erilaisiin kokonaisuuksiin.

  MUUTEN! Gren High’t saapuivat tänään – mutta en kerro vielä enempää, sillä tekeillä on jatkokertomus (!) metsästyksestä, ja kun se on valmis, pääset sitä lukemaan (vaikka ulkoasu on edelleen vaiheessa, argh). Pistän sähköpostia sulle sitten.

 4. […] esittelin kolme kovasti toisiaan muistuttavaa kenkäparia. Ihailun päätteeksi sanoin haluavani kengät, joissa yhdistyisivät parhaat puolet kahden […]

 5. Vinkkinä: Acnen Malineita saa myös Rizzosta hintaan 330 euroa. Aleksanterinkadun myymälästä löytyi ainakin vielä pari viikkoa sitten.

 6. Ärsytti – kävin siellä joskus elokuussa ja myyjät eivät noteeranneet mua tyhjässä liikkeessä mitenkään, vaikka vietin pitkän tovin kenkiä silitellen. Toki olisin varmaan saanut palvelua sitä pyytämällä, mutta kun viisi minuuttia pyörin kenkien kanssa myyjän tuijottaessa mua kuin halpaa makkaraa, tuli vähän sellainen ”pitäkää tunkkinne” -olo ja päädyin sijoittamaan näihin kenkiin varatut rahat toiseen pariin saman viikon Tukholman reissulla. Hmph.

 7. […] nämä nyt vain inspiroituneet alkuperäisistä vai pitäisikö nämä jo luokitella kopioiksi? Kerta vielä menisi […]

 8. […] taas saada tehtyä näistä kengistä sellainen oma risteytys, niin alkaisi miellyttää. Pidempi varsi, säänkestävä pohja ja halvemman parin hinta – […]