flow-perjantai

Leveät hymyt tallentuivat kaverin puhelimen kameraan Suvilahden porteilla vain hetkeä ennen kun huomasimme omasta kamerastamme puuttuvan jotain melko oleellista… Se akku. Hyvänä kangaskassin painonahan tuo kamera sitten toimi.

Eilen opittua:
– Heineken on makeaa kaljaa, hanavesi herkullista
– Ei jumalauta missään olosuhteissa enää ikinä korollisia kenkiä festareille (arvatkaa kenen päkiät ovat tulessa ja kenellä on rakko jalkapohjassa – au-au-au ja itseinhoa näin ilmeiseen virheeseen sortumisesta)
– Yöt voivat olla näköjään vielä elokuussakin lähes tuskaisen kuumia
– Air oli paljon, paljon parempi kuin Kaapelilla joulukuussa
– The Drums kannattaa mielummin kuunnella kotona levyltä
– Räppi kiinnostaa näköjään edelleen (!!!)
Stupidon standi on vaarallinen yökahden jälkeen
– Samppanjabaarin ilmeisesti pilaantunut samppanja aiheuttaa pahanlaatuista hikkaa

Kohti seuraavaa oppituntia, hymyillään kun tavataan.

Kommentoi

 1. Multa jäi Flow-lippu ajoissa hankkimatta ja ajattelin tsekkailla Huuto.netistä josko löytäisin lippuni lauantaille sieltä. Mulla meni kuitenkin maku koko festeihin kun Helsinki10:ssä kuuntelin kahden tytön keskustelua. Olivat tulleet varta vasten ostamaan Helsinki10:stä vaatteet Flowhun kun oli pakko saada nyt jotain hipsteriä.

  Flowsta on tullut niin muotia niin muotia ja niin isolle osalle porukasta pelkkä näyttäytymispaikka ”me ollaan niin cool, me käydään Flowssa!”, että mua alkoi vituttaa ja olen viikonlopun kotona. Anti-hipster vaatteissa.

 2. Onhan tuolla varmasti myös jengiä, joille ne keikat ovat aivan sivuseikka… Mutta toisaalta, meneehän esim. Provinssiinkin massoittain jengiä pelkästään dokaamaan festarialueelle ilman että keikat kiinnostaisivat pennin vertaa. Olkoot osa siis näyttäytymässä, maksavatpahan sievoisen summan rannekkeistaan ja niillä rahoilla tuodaan kiinnostuneille hyviä bändejä ja järkätään Suomen parhaat festarit kesä toisensa jälkeen!

 3. RÄPPI??

 4. Tosi kivaa bongailla teitä Flowssa! Hymyilen. :)

 5. Voin lisätä opittuja asioita:
  – Festareilla oli perjantaina ja lauantaina noin 4000 ihmistä liikaa
  – Voimalan konsertteihin pitää jonottaa (tai etuilla), mutta jonottaminen (tai etuilu) on sen arvoista
  – Telttaan on turha mennä katsomaan keikkoja (paitsi jos menee ihan reunaan, jossa ei tule kyynärpäätä naamaan ja tennaria sääreen). Poikkeuksena ne ajat, jolloin päälavalla esiintyy jokin iso artisti
  – Tiivistämöön on turha mennä katsomaan keikkoja. Sama poikkeus kuin edellisessä kohdassa.
  – Ensi vuonna mukaan pakattava: vaihtopaitoja, suihkusaippua, deodorantti.

  Hikistä ja ahdasta siis oli, mutta hienoja keikkoja. Päällimmäisenä jäivät mieleen Owen Pallett, XX, Air, Ulver ja Vladislav Delay.

 6. Myös mä voin lisätä opittuja asioita:
  – Jos otat mukaan lainakameran, opettele edes säätämään sen valotusaikaa ja aukkoa ja mielellään muutamaa muutakin asetusta. Mulla on useita ”taiteellisen” tärähtäneitä ja muuten vaan omituisia kuvia mm. Airin ja The xx:n keikalta, jos joku vaikka haluaa niitä seinälle taiteeksi.
  – Converset on huonot kengät, jos aikoo tanssia monta tuntia putkeen Four Tetin ja Ricardo Villalobosin tahdissa. (onneksi mukana tällä kertaa oli toiset kengät!)
  – Koska Converset yhdistettynä tanssityyliini eivät sovi yhteen, opin, kuinka käyttää ihan oikeaoppisesti ibuprofeenia ja parasetamolia yhdessä lähes maksimiannostuksella.
  – Pillifarkut (edes lahkeet ylös käärittynä) eivät ole yhtään kivat, jos pohkeet ovat pahasti turvoksissa.
  – Mene aina suosikkibändin keikalla lähelle lavaa, koska kylmänviileiden 18-vuotiaiden seassa oma tunnelma latistuu, kun oma tanssahtelusi on heistä NIIIIIIIN NOLOOOO.

  Niin ja hanavesi on herkullista ja Voimalan konsertteihin kannattaa henkensä uhallakin jonottaa (ja etuilla), koska kaikki vaiva kyllä palkitaan.

  Ai niin, näin teidät eilen, kun saavuitte samalla metrolla Kalasataman asemalle. Menitte rapuissa vain muutaman askelman edelläni alas, mutten kehdannut vaivata ja moikata teitä, varsinkin kun särkylääketokkurassa jouduin keskittymään, jotta sain laskettua kipeät jalkani oikeille rapuille. Mutta Inke, olen kateellinen sulle sun hiuksista. Ne näytti livenä upeilta! Kunpa sais tän karvakasatukan näyttämään edes puoliksi yhtä hyvältä!

 7. vesiheinikki, no todellakin! Mihinkäs vanha koira karvoistaan pääsee jne.

  ida, ehkä hymyilimme viikonloppuna? :)

  Lauri, kirjattakoot nämä ylös ensi vuotta varten. Veikkaan tosin, että kaikki meistä löytyvät mestoilta edelleen ilman vaihtopaitoja, suihkusaippuaa ja deodoranttia – itse en ainakaan koskaan opi :D

  Lotu, laitetaan myös nämä muistiin! Me emme muuten juurikaan saaneet kuvia napsittua, vaikka se akkukin oli mukana loppuviikonlopun. Eli meiltä ei juuri löydy edes niitä huonoja kuvia.. Mitenköhän sitä saisi itsensä aktivoitua valokuvaajaksi?

  Ja hö, oisit ny tullu moikkaamaan! Mutta kiitokset hiuskehuista, tosin siirrän ne suoraan eteenpäin kampaajalleni. Jos joku tietää, miten nämä kaikki kaksi karvaa voi leikata ja värjätä edukseen niin se on kyllä hän.